Spring til indhold

Internt i Dedicare

Job hos Dedicare

Vil du være med på vores rejse, hvor vi forsøger at skabe et mere ligevægtigt og tilgængeligt sundhedsvæsen for alle? Vi leverer til private og offentlige instanser med alt inden for enkelte vikariater til bemanding af hele afdelinger, enheder eller operationsteams.

Vi hjælper sygehuse, plejehjem og andre instanser inden for socialt arbejde med at sikre ressource- og kompetencekravene. Som brancheledende leverandør med virksomhed i Norden har Dedicare et stort ansvar for at drive udviklingen af sundhedsvæsenet videre. Vil du være med på vores rejse og hjælpe med at skabe et bedre og et mere ligevægtigt sundhedsvæsen med social omsorg for alle?

Kontakt os

Vi leder altid efter nye kompetente medarbejdere, så hvis der ikke er et ledigt job derude, er du selvfølgelig velkommen til at sende os en spontan ansøgning til info@dedicare.dk.

Find dit næste job her

Beskæftigelse
Beskæftigelse
Form for ansættelse
Form for ansættelse
Location
Land / Region / By
Internt i Dedicare
Din søgning gav 1 resultater.

National Key Account Manager, Vitamail, Denmark – TILLSATT

Danmark 2023-11-03

Join us at Vitamail and become a part of a passionate team dedicated to improving people's lives through healthy solutions! Are you an ambitious and business-driven individual with a passion for selling with a purpose? Do you have a growth mindset and thrive in a dynamic and exciting industry?

;