Spring til indhold

Jordemoderjob

Find et nyt arbejde som jordemoder i Danmark

Er du på udkig efter et spændende job som jordemoder? Har du dansk autorisation og klar på nye udfordringer i Danmark? Så har du god grund til at læse videre!
Hos Dedicare har vi mange ledige jordemoderstillinger, og vores primære fokus er at hjælpe dig med at finde det jordemoderjob, der passer dig bedst.

Anderledes job som jordemoder

Som ansat i et langtidsvikariat som jordemoder i Danmark får du friheden til at vælge hvor, hvornår og hvor meget du vil arbejde. Vil du arbejde mere intensivt i en periode og derefter rejse? Få et jordemoder-job i en helt ny by med nye udfordringer? Eller få en arbejdssituation, der giver dig mere tid til familien? Vi værdsætter balancen mellem arbejdstid og fritid, hvilket ikke kun gør os til en attraktiv arbejdsgiver, men også en fleksibel partner.

Jordemoder-job i Norden

Da vi er en af de førende virksomheder inden for personaleløsninger til sundhedssektoren i de nordiske lande, har vi altid mange opgaver at tilbyde dig blandt vores ledige job som jordemoder. At arbejde som jordemoder i Norden er en oplagt mulighed for at udvikle din viden og opleve nye arbejdsmiljøer. Og ikke mindst en oplagt mulighed for den, der ønsker at kombinere sit job som jordemoder med hverdagseventyr i et nyt land!

Fleksibilitet i dit jordemoder-job

Med os behøver du ikke vælge mellem fleksibilitet og tryghed. Vi er overbeviste om, at en karriere som jordemoder skal tilbyde begge dele. Vi tror på flere muligheder med den samme tryghed.

Se vores ledige stillinger som jordemoder nedenfor, og læs eventuelt mere om, hvad vi kan tilbyde dig, der vil arbejde som jordemoder i Danmark. Sammen finder vi det jordemoderjob, der passer dig bedst!

Find dit næste job her

Beskæftigelse
Beskæftigelse
Form for ansættelse
Form for ansættelse
Hvor vil du arbejde?
Land / Region / By
Jordemoder
Din søgning gav 4 resultater.

Barnmorska och vill arbeta i Uppsala?

Stockholms län 2024-04-17

Söker du efter en seriös arbetsgivare som gör det möjligt för dig att ta uppdrag enligt dina önskemål? Vi söker dig som är barnmorska med flerårig erfarenhet för uppdrag i Uppsala i sommar.  Vi erbjuder dig flexibelt upplägg, trygga anställningsvillkor, bra lön och goda förmåner. Du...

Dedicare søger jordemødre til vikariater i København

Danmark 2024-04-10

Afdeling for Graviditet og Fødsler varetager ca. 7200 fødsler og 80.000 ambulante besøg om året. På afdelingen arbejder jordemødre, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, sygehjælpere, sekretærer og læger (fødselslæger, gynækologer, ultralydslæger, fertilitetslæger, læger under...

Dedicare søger jordemødre til vikariat i juni, juli og august 2024

Danmark 2024-04-10

Fødeafdeling på hospital i Storkøbenhavn søger jordemødre. Der er tale om 6 sommerferievikariat-stillinger - det drejer sig om følgende måneder juni, juli og august 2024.  Dine kvalifikationer At du sætter din jordemoderfaglighed højt Min. 2 års klinisk erfaring Dansk autorisation ...

Reiselystne Jordmødre søkes til oppdrag ved Fødeavdelinger i Norge

Trøndelag 2024-04-03

Freelance Jordmor Søkes til Fødeavdelinger i Hele Norge Vi søker etter erfarne og engasjerte freelance jordmødre som ønsker å bidra til å sikre trygge og omsorgsfulle fødselsopplevelser for kvinner over hele Norge. Som freelance jordmor vil du ha muligheten til å jobbe på ulike fødeavdelinger...

;