Speciallæge indenfor radiologi

Længes du efter mere frihed og fleksibilitet?

Grib chancen og opdag en helt ny hverdag! Vi søger lige nu speciallæger indenfor radiologi, som ønsker at prøve noget nyt. Med os får du mulighed for at arbejde som konsulent og opleve alle de fordele, der er ved det. Du er måske ude efter en bedre balance mellem arbejde og fritid? Sammen udarbejder vi et arbejdskema, der er tilpasset til dig og din livssituation. Vi tilbyder trygge langtidsvikariater på mindst 6 måneder, således at du bliver en del af din nye arbejdsplads og har mulighed for at få en god relation til dine kollegaer. Du vil få en attraktiv løn, som matcher dine kompetencer!

Tilmeld dig i vores kontaktformular, og vi kontakter dig og fortæller mere om dine muligheder. Sammen finder vi en stilling, som passer til netop dig og dine ønsker.

mantas-hesthaven-humbvvklihe-unsplash-1-1
Arbejd hjemmefra

Alt efter hvor du bor henne i landet, vil det være muligt for dig at have hjemmearbejdsdage. Vi giver dig mulighed for at skabe et arbejdsliv, der er tilpasset dine forudsætninger og livssituation. Det giver mere frihed til dig.

dedicare-2774-2
Matcher job med dine kompetencer

Som speciallæge indenfor radiologi tilbyder vi et spændende og udfordrende arbejde, som giver stor mulighed for kompetenceudvikling. Vi matcher dig altid med stillinger, der passer til dine ønskemål og kompetencer.

eli-sivakova-nicqvysplbs-unsplash-1
Oplev Danmark på ny

Udover at du får en ny arbejdsplads, har du også mulighed for at udforske en ny by i Danmark, men under trygge rammer. Du er på samme arbejdsplads i mindst 6 måneder. Du oplever derfor tryghed og kontinuitet med kollegaer og arbejdsplads.

 

steffen-muldbjerg-29bzjybhzk-unsplash-2
Møbleret bolig og rejser

Hvis du vælger at arbejde langt væk fra din bopæl, dækker vi efter aftale dine rejseomkostninger og stiller en bolig til rådighed. Sammen finder vi en lejlighed, der opfylder dine behov. Lejligheden er din alene under hele opholdet, og vi sørger for, at den er møbleret og med internet.