Arbejde som
jordemoder konsulent

Oplev en bedre hverdag

At arbejde som jordemoder et nyt sted i Danmark giver dig en chance for at udvikle dine kompetencer, skabe nye minder og venner for livet.

Med Dedicare har du mulighed for et kontinuerligt konsulentjob på minimum 6 måneder hvor vi vil forsøge at matche jobbet ud fra dine ønsker og kompetencer. Send dine kontaktoplysninger her, så vil vi kontakte dig og sammen drøfte dine muligheder.

pexels-luca-barth-12998234
Tryghed, frihed og fleksibilitet

Som jordemoder konsulent har du mulighed for at tilpasse dit arbejde med den hverdag du drømmer om at få. Måske er du klar til at opleve en ny del af Danmark og koble af i smuk natur, opleve det pulserende byliv eller blive rig på kulturelle oplevelser. Måske vil du bare have mere fritid til at være sammen med dine nærmeste? Mange af vores jordemødre arbejder 3 uger ad gangen og derefter en uge fri. Andre vælger en fire dages arbejdsuge. Sammen finder vi den løsning som passer dig bedst!

freestocks-ux53sgprahu-unsplash
Din kompetence i fokus

Som ansat gennem Dedicare, er du samme sted i minimum 6 måneder. Dette betyder der er stor fokus på din oplæring og trivsel, og på denne måde kommer du til at føle dig inkluderet og værdsat på arbejdspladsen. Ved et længerevarende vikariat er der også rig mulighed for at udveksle gode erfaringer med dine nye kolleger.

pexels-morgan-victoria-13313291
Attraktiv løn

Som jordemoder konsulent kan vi tilbyde dig en attraktiv lønpakke som matcher dine kompetencer samtidigt med vi gør alt for at sammensætte det arbejdsskema som passer bedst til din livssituation.

till-daling-wnfcqe9iv9o-unsplash
Gratis bolig og rejse

Hvis du vælger at arbejde langt væk fra din bopæl, dækker vi dine rejseomkostninger og stiller samtidigt en bolig til rådighed. Sammen finder vi en lejlighed, der opfylder dine behov. Lejligheden er din alene under hele opholdet og vi sørger for, at den er møbleret og med internet. Vi dækker desuden udgifter til vand, varme og elektricitet.