Spring til indhold

Klinisk genetik

Find nyt arbejde inden for klinisk genetik  

Hvis du er speciallæge i klinisk genetik og søger job, vil du finde mange spændende og udfordrende muligheder i både Danmark og Norden. Dedicare hjælper med at finde det helt rette job, som passer til dig og dine kompetencer.  

At arbejde med klinisk genetik 

At arbejde med klinisk genetik inden for sundhedsvæsenet indebærer ofte forskning i og diagnosticering af genetiske sygdomme. Det kan både omfatte at arbejde i et laboratorium, eller det kan indebære direkte arbejde med patienter, hvor du hjælper med at diagnosticere genetiske lidelser og rådgiver om genetisk sundhed. Som speciallæge i klinisk genetik vil du have mulighed for at arbejdetværs af mange forskellige områder inden for sundhedsvæsenet, herunder kræftforskning, genetisk rådgivning, genetiske tests og meget mere. Uanset hvilken vej du vælger, vil dit arbejde være centralt for at forbedre patienternes sundhed og livskvalitet. 

Ledige stillinger – Klinisk genetik

Hvis du søger ledige stillinger inden for klinisk genetik, er der mange forskellige muligheder. Der er en stigende efterspørgsel efter speciallæge i klinisk genetik inden for sundhedsvæsenet, da forståelsen af genetik og dets indflydelsesundhed fortsat vokser. Uanset din specifikke interesse, hjælper vi på Dedicare dig med at finde spændende og udfordrende jobmuligheder i både Danmark og Norden. 

Find dit næste job her

Beskæftigelse
Beskæftigelse
Form for ansættelse
Form for ansættelse
Location
Land / Region / By
Læger
Danmark
Din søgning gav 1 resultater

Dedicare søger psykiatere

Danmark 2024-02-16

Geografi: Jylland. Psykiatere til sengeafsnit eller ambulatorium. Dedicare søger psykiatere til langtidsvikariater i Jylland. Afhængigt af dine faglige præferencer, ønsker til geografi og skemaønsker, finder vi den rette stilling til dig. Vi tilbyder: Attraktiv l