Din autorisation tager dig hvor du vil

Er du klar til at opleve noget nyt?

Vi tilbyder tryghed og fleksibilitet for danske sygeplejersker

Er du uddannet sygeplejerske eller specialsygeplejerske og interesseret i at prøve noget nyt? Grib chancen og test en ny hverdag af, hvor du får mulighed for at udvikle din karriere! Med Dedicare har du mulighed for at arbejde som konsulent på et minimum 6 måneders vikariat. Vi tilbyder dig fleksible skemaløsninger, udvikling af dine kompetencer og udover, at vi tilbyder attraktiv løn, tilbyder vi også betalt møbleret bolig og rejser. Du får en fast kontaktperson, som står klar til at hjælpe dig med alt.

Dedicare, det er os som giver dig nye muligheder under trygge rammer!

pexels-cedric-fauntleroy-4270088-530x530-2
Udvikle dine kompetencer

Vi finder et vikariat der er tilpasset til netop dine ønsker og mål. I og med vikariatet er på minimum 6 måneder (med mulighed for forlængelse), kommer du til at indgå på lige fod med resten af afdelingen, og du vil få mulighed for at fordybe dig i det der er interessant for dig!

pexels-cottonbro-5966337-2
Balance i livet

Som konsulent hos Dedicare får du større frihed til at vælge, hvornår og hvor meget du vil arbejde. Du vil kunne få tid til at tage på nye eventyr eller få en hverdag, der passer til din livs- eller familiesituation. Vi tror på at balance mellem arbejdstid og fritid leder til et bedre og mere holdbar arbejde. Sammen med dig og sygehuset tilpasser vi dit skema, således det passer netop til dig.

pexels-daria-shevtsova-1182703-530x530
Betalt møbleret bolig og rejse

Vi tilbyder dig din egen møbleret bolig i nærheden af sygehuset, som indeholder alt fra møbler til internet. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og finder en bolig, som passer til dig , således du kun skal fokusere på dit nye arbejde. Det eneste du skal tage med er dine personlige ejendele. Vi betaler én tur-retur rejse om måneden. På den måde kan du fokusere på din karriere og nye hverdag, samtidig med at du kan holde kontakten med dine nærmeste.

tim-marshall-57665-unsplash-2
Tryghed og service

Hos os skal du ikke vælge mellem fleksibilitet og tryghed. Som konsulent hos Dedicare får du hjælp til alt det praktiske i forbindelse med din ansættelse. Dedicare er der for dig før, under og efter dit vikariat. Vi sikrer dig løn under sygdom og meget mere. Du får også din egen kontaktperson, som altid står til rådighed for dig og hjælper dig med alt, hvad du har brug for.