Dedicare etablerer varemærke i Storbritannien

Dedicares britiske datterselskab Templars Medical Agency skifter navn til Dedicare. Navneændringen indebærer at Dedicare tager et yderligt skridt hen imod sin vækststrategi og fortsætter med at etablere varemærket på det europæiske marked for rekruttering og bemanding indenfor sundhed, life science og socialt arbejde.

Vi er meget stolte og glade for, at vi nu også kan lancere varemærket Dedicare på det britiske marked. At fortsætte udvidelsen af varemærket i Europa er et led i vores vækststrategi og arbejdet om at opnå vores vision om at blive et af Europas førende rekrutterings- og bemandingsvirksomhed inden for sundhed, life science og socialt arbejde, udtaler Krister Widström, Koncernchef for Dedicare AB.

Templars Medical Agency, fra i dag Dedicare, forventes inden årsskiftet at styrke Dedicares position i Europa og bygge en platform at vokse videre fra i Storbritannien. Virksomheden har været en del af Dedicare-koncernen siden oktober 2022 og efter navneændringen er integrationen stort set gennemført.

Vi er meget spændte på at kunne tage det her skridt. Det føles naturligt at fuldføre integrationen ved også at have samme navn som resten af koncernen. Siden overtagelsen har vores arbejde med rekrutterings- og bemandingsydelser fortsat som tidligere. At vi fortsat kommer til at arbejde under et fælles varemærke, bliver en styrke i vores fortsatte vækst, og det gør også nemmere for os at gøre brug af koncernens ressourcer inden for markedsføring og digitalisering, siger Fiona Thomson, VD for Dedicare Healthcare Ltd, tidigere Templars Medical Agency.

Vi ser frem til ikke længere kun at kunne tilbyde vores konsulenter et skandinaviske jobeventyr, men også give dem muligheden for at komme til UK at arbejde. Samtidig ser vi også frem til at kunne tilbyde højt kvalificeret skandinavisk arbejdskraft til vores kunder i UK.