Spring til indhold

Vores organisation

Vores organisation

Dedicare er Nordens største leverandør af sundhedsfaglige ydelser. I maj 2011 blev Dedicare børsnoteret på Nasdaq Stockholm. Vi arbejder i dag i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Siden efteråret 2022 arbejder vi også i Storbritannien og Irland. Dedicare rekrutterer læger, sygeplejersker, jordemødre, socialrådgivere, psykologer, pædagoger og inden for life science til kunder både inden for den offentlige og private sektor.

Dedicare har i dag to kontorer i Danmark (København og Nørresdundby), to kontorer i Norge (Stjørdal og Oslo), fire kontorer i Sverige (Stockholm, Gøteborg, Lund og Skellefteå), et kontor i Finland (Helsinki), et kontor i Storbritannia (Broughton) og et i Skottland (Edinburgh).

Kontakt os

Ønsker du at komme i kontakt med os? Kontakt os på tlf. +45 53 86 46 46
eller på mail dedicare@dedicare.dk. Læs mere om Dedicare Norge.

Sverige

Dedicare i Sverige har kontorer i Skellefteå, Stockholm, Gøteborg og Lund og opererer i hele Sverige. Vi har i dag alle 21 svenske regioner og cirka 150 kommuner som kunder. Dedicare har også aftaler med flere private sundhedsleverandører og blandt dem noegn af de største, som Capio, Aleris og Praktikertjänst.

Norge

Ansættelser og rekruttering af sygeplejersker, læger og pædagoger samt behandling af kunder sker fra kontorene i Oslo og Trondheim. Rekruttering foregår over hele Norge. Dedicare har i dag alle sundhedsregioner og mange kommuner som kunder. Omsætningsmæssigt er markedet størst i Oslo-regionen. Hele Vestlandet og Nord-Norge er også store markeder. Dedicare har sygeplejersker som arbejder i stort set hele Norge.

Danmark

I 2020 købte Dedicare det danske rekrutteringsbureau Dedicare A/S (KonZenta Aps). Dedicare Danmark har kontorer i Nørresundby og København og rekrutterer speciallæger, sygeplejersker og jordemødre fra både Sverige og Danmark til Danmark. I dag har Dedicare alle fem regioner som kunder, og rekrutterer sundhedsfagligt personale hele Danmark.

Storbritannien og Irland

I efteråret 2022 opkøbte Dedicare det britiske rekrutterings- og bemandingsselskab Templars Medical Agency Ltd. Opkøbet gør at Dedicare fortsætter med at vokse i Europa og kan nu også tilbyde jobs i Storbritannien, Irland, Falklandsørerne, Gibraltar og andre spændende steder rundt om i verden.