Fordelene ved at
arbejde med Dedicare

loen-under-sygdom-dedicare-danmark
Løn under sygdom

Skulle uheldet være ude, og du bliver syg, mens du arbejder i Danmark, så er du hos os garanteret en høj mindsteløn pr. måned.

nyhaven-kopenhagen-danemark
Egen bolig

Du får din egen lejlighed. I tæt samarbejde, hvor vi forsøger at imødekomme dine ønsker, finder vi en bolig, der passer til dig og dine behov. Dedicare står for møblering og klargøring af boligen, mens du blot skal koncentrere dig om dit nye arbejde.

sprogskole-dedicare-danmark-3
Sprogskole

Når du arbejder for Dedicare Danmark, tilbydes du et skræddersyet sprogkursus. Målet for os er, at du kan begå dig og forstå dansk. Det sørger vores kompetente sproglærer Linda for. Hun tilrettelægger undervisningen, så den passer netop til dit niveau. Læs mere om forløbet.

lav-fast-skat-dedicare-danmark
Lav fast skat

I Danmark bliver du betragtet som højtuddannet arbejdskraft med specialistviden, og derfor kan du blive ansat på ekspertskat. Det betyder, at du kun betaler 27% i skat på alt lønindkomst. Udover dette, så er der en positiv kursdifference i forhold til den danske krone – pt. rundt +40%.

forsikring-dedicare-danmark-3
Forsikring

Tryghed er vigtigt for os, og derfor sørger vi for, at du er godt forsikret, mens du arbejder i Danmark. Vi betaler derfor en attraktiv dobbelt forsikring for dig under dit ophold i Danmark indeholdende kritisk sygdomsdækning og dødsfald. Kontakt os for at høre mere.