Spring til indhold

Fordelene ved at arbejde med Dedicare

Løn under sygdom

Skulle uheldet være ude, og du bliver syg, mens du arbejder i Danmark, så er du hos os garanteret en mindsteløn pr. måned.

Attraktiv beskatning

Vi er eksperter i at skatteoptimere din lønindkomst med diverse fradrag og skattefrie tillæg. Er du svensk eller norsk findes der yderligere fordele med lav skat. Læs mere her.

Egen bolig

Vi har vores eget boligteam, som finder boliger og møblerer dem til de konsulenter, der har brug for det. Hvis du kommer fra Sverige eller Norge garanterer vi dig en møbleret bolig. Læs mere her.

Sprogskole

Når du arbejder for Dedicare Danmark, tilbydes du et skræddersyet sprogkursus efter behov. Målet for os er, at du kan begå dig og forstå dansk. Det sørger vores kompetente sproglærer for. Hun tilrettelægger undervisningen, så den passer netop til dit niveau. Læs mere om forløbet.

Forsikring

Tryghed er vigtigt for os, og derfor sørger vi for, at du er godt forsikret, mens du arbejder i Danmark. Vi betaler derfor en attraktiv dobbelt forsikring for dig under dit ophold i Danmark indeholdende kritisk sygdomsdækning og dødsfald. Kontakt os for at høre mere.

Fast kontaktperson

Både før og under din ansættelse har du en fast kontaktperson i Dedicare, som vil hjælpe dig med alt. Din kontaktperson sørger for at du falder godt til på dit nye arbejde og afholder løbende sociale arrangementer, hvor du kan lære andre konsulenter at kende.