Rekruttering af sygeplejersker

Dedicare – find sygeplejersker med de rette kompetencer

Leder du efter sygeplejersker? Vikarbureau kan i så fald være løsningen!
Dedicare er førende indenfor bemanding og rekruttering i hele Norden på det sundhedsfaglige område. Med mere end 20 års erfaring i branchen har vi de kompetencer og det netværk, der skal til for hurtigt og effektivt at kunne hjælpe dig med sygeplejerske-rekruttering – vi finder den eller de engagerede og kompetente sygeplejersker, som du står og mangler.

Gennem interview med vikarerne sikrer vi, at alle kompetencer er verificeret ud fra et CV, og vi sørger desuden for at indhente referencer på alle vores vikarer.

Sygeplejerske-rekruttering til hospitalsvæsen og lægepraksis

Vores medarbejdere er specialister med lang erfaring i rekruttering af sygeplejersker, når behovet opstår. Vi hjælper med alt lige fra korte til lange vikariater, bemanding af afdelinger eller til rekruttering af sygeplejersker til faste stillinger. Vi har mange dygtige sygeplejersker i vores database, som kan være med til at klare de resource- og kompetencekrav, der måtte opstå hos dig.

Vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde? Du er velkommen til at ringe til os på +45 5386 4646 eller send os en mail på info@dedicare.dk.

Kontakt os

Hvis du udfylder nedenstående kontaktformular, så kontakter vi dig.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.