Søger du specialister indenfor Life Science?

Find det rigtige personale indenfor Life Science med Dedicare

Vi er dedikerede til at finde de mest kompetente medarbejdere indenfor Life Science. Dedicare har et bredt kontaktnetværk af kandidater fra hele Norden. Dedicares database består i dag af over 10.000 interesserede kandidater, der arbejder i Life Science-industrien – en database som vokser hver dag.

Uanset om du søger medarbejdere til videnskabelige eller kommercielle ydelser, kan Dedicare, med vores brede kontaktnetværk, hjælpe dig med en vellykket ansættelsesproces. Vi rekrutterer til virksomheder inden for medicinalindustrien, bioteknologi, medicinteknologi og diagnostik, samt lederstillinger og specialiststillinger.

Dedicares medarbejdere har stor erfaring med rekruttering og vikariater og står klar til at hjælpe jer med at dække kortsigtede og langsigtede behov. Vi arbejder med både rekrutterings- og vikariatsløsninger og tilpasser arbejdet efter jeres behov og ønsker.

Kontakt os

Vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde, er du velkommen til at ringe til os på +46 76 006 79 78. Du kan også sende en mail til emma.lundkvist@dedicare.dk. Alternativt kan du udfylde kontaktformularen, og så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.