Ledige job i Norge

Få et sygeplejerske- eller lægejob i Norge

Klar på at udvide din horisont? Interesseret i et sygeplejerskejob eller lægejob? Norge kunne i så fald lige være noget for dig!

Dedicare er førende i Norden på bemanding og rekruttering på det sundhedsfaglige område. Hos os finder du blandt andet spændende og udfordrende opgaver til dig, der er interesseret i at arbejde som læge- eller sygeplejerske-vikar i Norge. Vi tilbyder dig et fleksibelt job i Norge – sygeplejerske eller læge, vi har jobbet til dig! Via Dedicare finder du vikariater, der giver dig mulighed for udvikling samt nye oplevelser, uden at give afkald på tryghed.

Find et lægejob i Norge

Overvejer du at blive lægevikar? Norge er i så fald en oplagt mulighed for dig, for ud over at få mere fritid, så kan du få mulighed for at udvide din horisont, opleve de smukke fjelde og få luftet vandrestøvlerne. Som lægevikar i Norge tjener du desuden en rigtig god løn, og der er stor efterspørgsel efter læger – så du vil få rig mulighed for at vælge hvor du gerne vil hen.

Bliv sygeplejerske-vikar i Norge

Er du træt af overarbejdstimer på dit sygeplejerskejob? Som sygeplejerske-vikar i Norge får du mulighed for at arbejde på de tidspunkter, som du selv vil – du får ganske enkelt større frihed til at vælge dine timer, og med mere fritid kan du gøre et lille eventyr ud af dit job som sygeplejerske: Norge venter lige udenfor døren! Det er desuden ingen hemmelighed, at du får en god løn som sygeplejerske-vikar i Norge.

Det praktiske

Vi hjælper med det praktiske – så du bedre kan fokusere på at gøre et eventyr ud af dit lægejob eller dit arbejde som sygeplejerskevikar i Norge. Vi hjælper dig med planlægning, og ordner alt det praktiske med forsikringer, rejse og bolig. Som konsulent hos os har du god løn, overenskomst og pension. Vi tror på flere muligheder med samme tryghed

Oplev det smukke land mod nord

Oplev hvad det smukke land mod nord kan tilbyde. Søg allerede i dag, sammen finder vi det vikariat, der passer bedst til dig.

surfa-i-lofoten

Surfe i Nord-Norge

Du behøver ikke rejse langt for at lære at surfe. I Nord-Norge mødes du af vild natur og perfekte bølger der får adrenalinet til at pumpe. Her kommer både nybegyndere og mere rutinerede surfere.

stavanger

Vandretur i Stavanger

Stavanger byder på fantastiske scenerier og naturskønne vandreture i højden. Gå langs Lysefjorden og nyd udsigten fra den verdenskendte klippe, Prædikestolen.

bodo-1920-734px

Fiskeri ved Bodø

Beliggende på Norges nordkyst ligger Bodø som tilbyder naturoplevelser du sent vil glemme. Midnatssol, smukke scenerier kan opleves og spændende fisk kan fanges i verdens stærkeste tidevandsstrøm.

oslo-1920-734px

Oplev storbypulsen i Oslo

I Oslo er det let at føle sig hjemme. Med et stort udbud af kunst, dejlige restauranter, barer og butikker findes der altid noget nyt at opleve.

Find dit næste job her

Stilling

Hvor vil du gerne arbejde?

Form for ansættelse