Ledige job i Norge

Arbejde som sygeplejerske, læge eller socialrådgiver i Norge

Vil du opleve Norge. Det smukke land mod nord med sin storslået natur, samtidig med at du udvikler dig fagligt? Så er du det rigtige sted.

Dedicare er førende i Norden på bemanding og rekruttering på det sundhedsfaglige område. Hos os findes spændende og udfordrende opgaver for dig der vil arbejde som sygeplejerske, læge eller socialrådgiver i Norge. Vi tilbyde fleksible vikariater i Norge som giver dig mulighed for at du udvikles, uden at give afkald på tryghed.

Bolig og rejse betales

Gør jobbet til et eventyr – vi er med dig hele vejen. Vi hjælper dig med planlægning, og ordner alt det praktiske med forsikringer, rejse og bolig. Som konsulent hos os har du god løn, overenskomst og pension. Vi tror på flere muligheder med samme tryghed.

Oplev det smukke land mod nord

Oplev hvad det smukke land mod nord kan tilbyde. Se ledige job som sygeplejerske, læge eller socialrådgiver i Norge. Søg allerede i dag, sammen finder vil vikariatet der passer dig bedst.

surfa-i-lofoten

Surfe i Nord-Norge

Du behøver ikke rejse langt for at lære at surfe. I Nord-Norge mødes du af vild natur og perfekte bølger der får adrenalinet til at pumpe. Her kommer både nybegyndere og mere rutinerede surfere.

stavanger

Vandretur i Stavanger

Stavanger byder på fantastiske scenerier og naturskønne vandreture i højden. Gå langs Lysefjorden og nyd udsigten fra den verdenskendte klippe, Prædikestolen.

bodo-1920-734px

Fiskeri ved Bodø

Beliggende på Norges nordkyst ligger Bodø som tilbyder naturoplevelser du sent vil glemme. Midnatssol, smukke scenerier kan opleves og spændende fisk kan fanges i verdens stærkeste tidevandsstrøm.

oslo-1920-734px

Oplev storbypulsen i Oslo

I Oslo er det let at føle sig hjemme. Med et stort udbud af kunst, dejlige restauranter, barer og butikker findes der altid noget nyt at opleve.

Find dit næste job her

Stilling

Hvor vil du gerne arbejde?

Form for ansættelse