Spring til indhold

Om Dedicare

Dedicare er størst i Norden inden for levering af sundhedsfaglige ydelser.

Flere muligheder samme tryghed

I Dedicare brænder vi for at finde de rette vikarer til at løse opgaverne, vi bygger på langvarige relationer til vores kunder og vikarer. Vi tager ansvar for at løse vores kunders ressource- og kompetenceudfordringer, og vi tager ansvar for at konsulenterne arbejder under ordnede forhold i henhold til overenskomster, og at de altid har alle relevante oplysninger i forhold til den opgave de skal udføre.

Dedicare tager del i ansvaret

Om det er korte eller lange vikariater, et vikariat fra dag til dag eller rekrutteringer til faste stillinger er vores fokus altid på at de kompetencer som vore kunder kræver også bliver opfyldt. Vi går ikke på kompromis.

Fleksibilitet og sikkerhed for vores vikarer

Vi kan tilbyde sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, læger og socialrådgivere som konsulenter til hele Norden. Som konsulent i Dedicare behøver du ikke vælge mellem sikkerhed og fleksibilitet. Vi er overbeviste om at vi kan tilbyde begge dele. Når man arbejder som konsulent i Dedicare er man omfattet af en overenskomst.

Nyheder

Her finder du det nyeste fra Dedicare. Læs om nyheder i Dedicare, nye opgaver, interviews med vores konsulenter og smarte tips til dem, der tænker på at blive konsulent inden for sundhedspleje eller socialt arbejde.

Læs mere

Forretningsideer og vision

Dedicares overordnede vision er, på længere sigt gennem både opkøb og organisk vækst at vokse til en af Europas førende leverandører af sundhedsfaglige ydelser.

Læs mere