Om Dedicare

Dedicare er størst i Norden indenfor bemanding på det sundhedsfaglige område.

Flere muligheder samme tryghed

I Dedicare brænder vi for at finde de rette vikarer til at løse opgaverne, vi bygger på langvarige relationer til vores kunder og vikarer. Vi tager ansvar for at løse vores kunders resurse- og kompetenceudfordringer og vi tager ansvar for at vikarerne arbejder under ordnede forhold i henhold til overenskomster og at de altid har alle relevante oplysninger i forhold til den opgave de skal udføre.

Dedicare tager del i ansvaret

Om det er korte eller lange vikariater, vikariat fra dag til dag eller rekrutteringer til faste stillinger er vores fokus altid på at de kompetencer som vore kunder kræver også bliver opfyldt. Vi går ikke på kompromis.

Fleksibilitet og sikkerhed for vores vikarer

Vi kan tilbyde sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, læger og socialrådgivere som vikarer til hele Norden. Som vikar i Dedicare behøver du ikke vælge mellem sikkerhed og fleksibilitet. Vi er overbeviste om at vi kan tilbyde begge dele. Når man arbejder som vikar i Dedicare er man omfattet af en overenskomst.

Vores historie og vores fremtid

Dedicare har arbejdet i over 20 år med bemanding indenfor det sundhedsfaglige område. Vi tilbyder løsninger med høj kvalitet. Dedicare har kontorer i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Vi ser hele Europa som vores fremtidige marked med en vision om på sigt at vokse til at være et af Europas førende bemandingsvirksomheder indenfor sundhed.