Ledige job | Dedicare Danmark

Ledige stillinger i sundhedsvæsenet

Find et job inden for sundhedspleje, der passer dig

Vi hjælper dig med at finde et job på et hospital eller i primærsektoren som passer til dig.
Hvad vil du opnå i din karriere? Ønsker du at arbejde mindre og få mere tid i hverdagen? Eller opbygge erfaringer fra forskellige arbejdspladser i Danmark og de nordiske lande?

For at hjælpe med at opfylde dine mål tilbyder vi fleksible opgaver, der giver dig flere muligheder både på og uden for jobbet uden at skulle vælge mellem fleksibilitet og sikkerhed. Dedicare har indgået overenskomster og følger som minimum disse. Rejser du til de andre lande i Norden for at arbejde i længerevarende vikariater, sørger vi selvfølgelig for rejse og bolig.

På vores hjemmeside er der ledige stillinger og der henvises til ledige stillinger i hele Norden for:

  • Sygeplejerske
  • Læge

Da vi ikke lægger alle stillingsopslag på vores hjemmeside, vil det være en god idé at ringe til os på + 45 5386 4646 og høre mere om hvad vi kan tilbyde

På vores hjemmeside kan du sende en kontakt formular herefter vil du indenfor kort tid blive kontaktet af en af os i Dedicare. Du er også velkommen til, med det samme at oprette dig som konsulent og til at registrere dit CV.

 

dedicare_sjukskoterska

Sygeplejersker

Som sygeplejerske er du en vigtig person i en afdeling eller i primærsektoren. Hos Dedicare mener vi, at din karriere som sygeplejerske skal tilbyde de samme muligheder for variation og udvikling som i andre brancher.

Ledige job Sygeplejersker

lakare-3

Læger

Læger behøves overalt, uanset hvilken by, kommune eller land du bor i – om du er ny i faget eller har arbejdet som speciallæge i mange år. Som konsulent indenfor det lægefaglige område får du flere valgmuligheder og større frihed.

Ledige job Læger