Ledige sundhedsjob hos Dedicare

Find et nyt job i sundhedssektoren

På udkig efter ledige stillinger? Sundhed i centrum for dit arbejdsliv? Så er du kommet til det helt rette sted! Vi på Dedicare hjælper dig med at finde det sundhedsjob, der passer til dig.

Et sundhedsjob i balance

Måske ønsker du at arbejde mindre og få mere tid i hverdagen, samtidig med, at du har et job i sundhedsvæsenet? Det kan virke uoverskueligt at finde et sundhedsjob med større fleksibilitet, fordi det netop er et helt nyt udgangspunkt – både i forhold til ansættelse, arbejdsvilkår og jobsikkerhed.

Vi på Dedicare hjælper dig med at finde det rette match blandt de mange jobs i vores database, der byder på fleksible opgaver og flere muligheder både på og uden for jobbet. Hos os får du et større overblik over dine muligheder, og hjælper dig på vej. Vi har indgået overenskomster og følger dem som minimum, så du ikke behøver gå på kompromis med sikkerheden!

Lad dit sundhedsjob tage dig på nye eventyr

Vælger du at tage dit arbejde til udlandet, kan du få gode muligheder for at udvikle dig indenfor dit fagområder, få nye erfaringer og udfordringer – og ikke mindst at udvide din egen horisont!

Vi er det største bureau i de nordiske lande indenfor bemanding i sundhedssektoren. Det betyder, at du finder et stort udvalg af jobs i hele Norden i vores database – og altså også et væld af forskellige oplevelser og nye erfaringer!

Rejser du til de andre lande i Norden for at arbejde i længerevarende vikariater, sørger vi selvfølgelig for rejse og bolig.

Find et job i sundhedssektoren via Dedicare

På vores hjemmeside er der ledige stillinger, og der henvises til ledige stillinger i hele Norden for:

Det er ikke alle stillingsopslag, vi lægger op på vores hjemmeside, så det vil være en god idé at ringe til os på 53 86 46 46 og høre mere om, hvad vi kan tilbyde.

Alternativt kan du udfylde en kontaktformular på vores hjemmeside, hvorefter du i løbet af kort tid vil blive kontaktet af en af os hos Dedicare. Du er også velkommen til at oprette dig som konsulent og registrere dit CV.

 

dedicare-1782

Læger

Læger behøves overalt, uanset hvilken by, kommune eller land du bor i – om du er ny i faget eller har arbejdet som speciallæge i mange år. Som konsulent indenfor det lægefaglige område får du flere valgmuligheder og større frihed.

Ledige job Læger

dedicare-ssk

Sygeplejerske

Som sygeplejerske er du en vigtig person i en afdeling eller i primærsektoren. Hos Dedicare mener vi, at din karriere som sygeplejerske skal tilbyde de samme muligheder for variation og udvikling som i andre brancher.

Ledige job Sygeplejerske

pexels-laura-garcia-3617843

Jordemoder

Hos Dedicare har vi mange ledige jordemoderstillinger, og vores primære fokus er at hjælpe dig med at finde det, der passer dig bedst.

Ledige job Jordemoder