Lægejob

Find et nyt lægejob

Er du læge og på udkig efter et nyt job? Så er du kommet til det helt rigtige sted! Hos Dedicare har vi et stort udvalg af lægejobs, og vores primære fokus er at finde den stilling der passer dig bedst.

Spændende lægejobs

Som ansat læge hos Dedicare får du flere fordele og større frihed. Ønsker du mere fleksible arbejdstider og frihed i hverdagen eller at få mere erfaring og udvikle din karriere? Så hjælper vi med at finde en ny balance i dit arbejdsliv.

Få udfordrende opgaver på nye spændende steder og mød nye kolleger. Vi på Dedicare kan hjælpe dig med at finde det, du ønsker i et nyt konsulentjob, både i Danmark eller udlandet. Hos os kan du som læge udvikle dig fagligt samtidig med, at du selv vælger dine jobmuligheder.

Lægejob – lige hvor du vil

Vi har et stort udvalg af lægejobs i hele Norden, som kan være med til at udvikle lægekarrieren. Det giver en oplagt mulighed for den, der ønsker at kombinere arbejdslivet med et hverdagseventyr i et nyt land!
Som lægekonsulent i Dedicare behøver du ikke vælge mellem fleksibilitet og tryghed: Vi hjælper dig med alt det praktiske såsom at ordne forsikringer, stå for rejse og finde bolig. Vi gør din drøm til virkelighed.

Find dit næste job her

Stilling

Hvor vil du gerne arbejde?

Form for ansættelse

Din søgning gav 8 hits