Spring til indhold

Psykologjob

Find nyt psykologjob gennem Dedicare

Har du en uddannelse inden for psykologi og interesseret i en ny karrieremulighed? Dedicare leder efter dig, som har uddannelse og kompetencer inden for branchen. Dedicare samarbejder med flere spændende virksomheder i Norge og i Sverige, der har brug for de bedste kandidater.

Et psykologjob gennem Dedicare giver dig mulighed for at afprøve nye arbejdspladser og anderledes arbejdsopgaver. Du får en personlig kontaktperson, som du kan tale med om dine ønsker, kompetencer og erfaringer. I samarbejde med din kontaktperson kan vi matche dig med interessante arbejdsmuligheder. Dette giver dig mulighed for både personlig og karrieremæssig udvikling.

Dedicare har stor erfaring med rekruttering og vikariater. Vi er specialiserede fagfolk og går meget op i at beskytte integriteten til både dig og vores samarbejdspartnere. Vi udleverer aldrig navn eller kontaktoplysninger på dig, før vi har fået bekræftelse på, at du ønsker at blive præsenteret for en bestemt stilling. Du kan føle dig helt tryg ved at kontakte os!

Se vores ledige psykolog jobs

Sammen finder vi de psykologjobs, hvor du både kan blive udfordret og udvikle dig. Vi har også en række ledige stillinger, som ikke er annonceret her på hjemmesiden – udfyld vores kontaktformular og hør mere og find en ny stilling indenfor psykologi.

Find dit næste job her

Beskæftigelse
Beskæftigelse
Form for ansættelse
Form for ansættelse
Hvor vil du arbejde?
Land / Region / By
Psykolog
Australia
Danmark
England
Finland
Norge
Sverige
Din søgning gav 0 resultater