Dedicare lancerer Dedicare International – tilbud til nordisk sundhedspersonale om at arbejde i udlandet

Dedicare, Nordens største leverandør af sundhedsfaglige personale inden for sundhed, life science og socialt arbejde, offentliggør i dag lanceringen af sit nye internationale koncept – Dedicare International. Konceptet henvender sig til sundhedspersonale i Norden, som drømmer om at arbejde internationalt, og markerer et strategisk skridt i Dedicares vækstrejse mod at blive en af Europas førende leverandører af sundhedsfaglige ydelser.

Dedicare International henvender sig især til sygeplejersker, læger og social- og sundhedsassistenter i Norden, der er interesserede i internationale arbejdsmuligheder. Med lang og solid erfaring af arbejde på tværs af grænserne i Sverige, Norge og Danmark tager Dedicare nu det næste skridt i sin internationale udvidelse.

I den indledende fase tilbydes sundhedspersonale muligheden for at arbejde i Storbritannien og deres oversøiske territorier som Falklandsøerne, Gibraltar og St. Helena. Derudover inkluderes arbejde i Irland, hvor Dedicare for nylig har vundet et udbud på læger, samt i Australien, hvor der er samarbejdsaftaler med virksomheder der også fokuserer på læger.

“Vi ser et enormt potentiale i Dedicare International og muligheden for at udvide til flere markeder. Indledningsvis vil vi håndtere en mindre volumen af ordrer, men i takt med at aktiviteten vokser internationalt, stræber vi efter, at omfanget af vores tilbud skal øges,” siger Krister Widström, administrerende direktør for Dedicare Group.

“Gennem dette koncept stræber vi også efter at øge tiltrækningskraften inden for sundhedssektoren og tiltrække flere til at uddanne sig inden for sundhedsområdet. Autorisationen åbner muligheder for at prøve at arbejde og bo i udlandet i visse perioder af livet,” fortsætter Widström.
Dedicare Internationals tilbud om nordisk sundhedspersonale udgør en “all-inclusive” pakke, hvor Dedicare tager sig af job, bolig, rejser samt de praktiske aspekter som arbejdstilladelser og socialforsikringer. De forskellige jobmuligheder vi tilbyder, vil have en varighed på mindst seks måneder.

“Dette er en unik mulighed for sundhedspersonale i Norden for at arbejde, bo og udforske lande uden for Norden under organiserede og trygge forhold. Indledningsvis fokuserer tilbuddet på engelsktalende lande, men Dedicares ambition strækker sig fremadrettet også til at tilbyde arbejde i andre dele af Europa,” opsummerer Kasper Madsen, ansvarlig for Dedicare International.

Den internationale aktivitet har allerede tiltrukket flere social- og sundhedsassistenter og sygeplejersker til Falklandsøerne, og flere forventes at slutte sig til inden længe.

For mere information, kontakt venligst:

Krister Widström, administrerende direktør, Dedicare Group.
E-mail: krister.widstrom@dedicaregroup.com
Telefon: +46 70 526 7991

Kasper Madsen, ansvarlig, Dedicare International.
E-mail: kasper.madsen@dedicareinternational.com
Telefon: +45 2258 3891

For yderligere information, besøg Dedicares hjemmeside eller følg Dedicare International på Facebook og Instagram.