Dedicare Norge blandt Europas bedste arbejdspladser

Vi er stolte over at kunne fortælle, at vores norske kollegaer igen er blevet nomineret til en flot pris – denne gang er de kåret til at være nr. 8 blandt Europas 50 bedste arbejdspladser. En prestigefyldt rangering udført af Great Place to Work. Denne anerkendelse er en bekræftelse af hele Dedicares kontinuerlige arbejde om at skabe et exceptionel arbejdsmiljø.
Great Place to Work har tidligere anerkendt Dedicare Norge som den bedste arbejdsplads i Norge, og nu har vores norske kollegaer æren af at blive anerkendt som en af Europas allerbedste arbejdspladser. Vi ønsker vores utrolig dygtige og engageret kollegaer i Dedicare Norge stort tillykke med anerkendelsen!

Om Great Place To Work

Great Place To Work er en global virksomhed, der arbejder med at kortlægge kvaliteten af ​​virksomheders kultur og ledelse samt at understøtte udvikling. I mere end 20 år har virksomheden kåret Norges, Europas og verdens bedste arbejdspladser i forskellige kategorier. Mere end 10.000 virksomheder bruger Great Place To Works-målinger. De bedste arbejdspladser i 2023 er defineret i fire forskellige kategorier ud fra antallet af ansatte.