Dedicare vinder stort udbud i Region Nordjylland

Vores Direktør Carsten Vingaard har netop fået bekræftet en fantastisk nyhed for Dedicare Danmark.
Vi er stolte over at kunne fortælle, at Dedicare fra d. 1. februar 2024 kan tilbyde endnu flere spændende vikariater til speciallæger i Region Nordjylland. Dedicare har vundet et udbud omhandlende langtidsvikariater for speciallæger indenfor somatik, radiologi, psykiatri og almen medicin – altså samtlige specialer.

Dette harmonerer utrolig godt med vores koncept, hvor vi netop arbejder med kontinuitet og længerevarende vikariater. Vi sørger blandt andet for alt det praktiske, så både afdelingen og lægen udelukkende skal koncentrere sig om selve jobbet. Selvom vi allerede i dag har et rigtig godt samarbejde med Region Nordjylland, forstærker dette udbud vores position som førende leverandør af sundhedsfaglige ydelser til sygehusene, og vi ser frem til at fortsætte med at løfte denne opgave de næste 4 år.

Er det dig vi søger?
Drømmer du om at arbejde som speciallæge i Danmark og har lyst til at blive en del af et stort, dygtigt og sundhedsfagligt kompetent bureau? Kontakt os endelig og vi kan fortælle meget mere om, hvad vi kan tilbyde. Udbuddet gælder de næste 4 år, hvor Dedicare vil være en af hovedleverandørerne af speciallæger til hele Region Nordjylland.