Dedicare har indgået nye aftaler med alle sygehuse i Norge!

Dedicare har de seneste 4 år været Norges største leverandør af vikarer til sygehusene i Norge. Nu har alle sygehuse i Norge valgt at lave ny aftale med Dedicare – for yderligere 4 år.

Så hvis du er sygeplejerske eller specialist sygeplejerske og ønsker at opleve Norge – og få gratis rejse, bolig og god løn – er Dedicare bureauet du skal kontakte!

”Vi er rigtig glade for denne aftale. Nu kan vi fortsat tilbyde sygeplejerske job fra Kristiansand i syd til Alta i nord” oplyser adm. Direktør Bård Kristiansen.

Med denne nye aftale vil Dedicare Norge blive endnu mere attraktiv for sygeplejersker. Specielt forventer vi kraftig vækst inden for specialsygeplejen. Vi er helt sikre på at mange specialsygeplejersker vil vælge Dedicare fremover!

Kontakt os og hør hvorfor!

Fraset specialistområderne, har Dedicare allerede en markedsandel på 70 % (!) på sygehusene i Norge – og denne position regner vi med at beholde de næste 4 år.

Vi i Dedicare er særdeles tilfredse med den nye aftale! Hvis du er sygeplejerske eller specialist sygeplejerske så tag kontakt til os – og lad os hjælpe dig med at finde dit nye drømmejob!


Om Dedicare

Dedicare er Nordens største bemandingbureau indenfor sygepleje og læger. Overordnet er Dedicare A/S ejet af det svenske Dedicare AB som børsnoteret i Stockholm. I Dedicare er vi meget opmærksomme på at tage os godt af både vikarer og kunder, og vi har et motto som siger ”Vi lover ikke mere end vi kan holde, og vil holder altid det vi lover!” Dedicare ønsker at fremstå som en ærlig og troværdig arbejdsgiver. Vi rekrutterer vikarer fra hele Norden og kan tilbyde job i hele Norden.

 

Kontakt os

Hvis du udfylder nedenstående kontaktformular, så kontakter vi dig.

  • Vi bekymrer os om dit privatliv. Dedicare behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR). Læs mere om vores fortrolighedspolitik.