Dedicare på en tredje plads som mest ligestillede børsnoterede selskab i Sverige

I Sveriges er vi det tredje mest ligestillede børsnoterede selskab! At skabe en inkluderende arbejdsplads er vigtigt for os, og vi er derfor ekstra glade for at være havnet på tredjepladsen på AllBrights grønne liste over ligestillede børsnoterede virksomheder.

Hvert år undersøger Allbright erhvervslivets ledelsesgrupper og bestyrelser for at kaste lys over spørgsmålet om repræsentation.

– At skabe en inkluderende arbejdsplads er vigtig for os i Dedicare, da vi ligesom Allbright er overbeviste om, at ligestilling og mangfoldighed fører til øget innovation, kreativitet og rentabilitet. Hos Dedicare kan du få en karriere uanset fx køn, oprindelse, alder eller seksuel orientering. Vi er meget stolte og glade for den fine pris, som en tredjeplads på Allbrights grønne liste indebærer, og vi fortsætter med at arbejde for at blive endnu bedre med det mål at komme på førstepladsen, siger Jenny Pizzignacco, HR-manager hos Dedicare.

Allbright er en nonprofitvirksomhed, og for at kvalificere sig til at komme på listen over mest ligestillede virksomheder – altså den grønne liste – kræves det, at man som minimum har en 40/60 fordeling mellem de køn, der er repræsenteret i ledelsesgruppen. Læs mere om rapporten på Allbrights hjemmeside: https://www.allbright.se/