Dedicare udvider porteføljen med Life Science

Vi er stolte over at kunne meddele, at Dedicare nu komplementerer forretningsområdet med Life Science. Dedicare har i dag købt H&P Search & Interim AB, som er leverandør til det nordiske marked indenfor rekruttering og bemanding af konsulenter Life Science segmentet. I praksis betyder det, at vi ikke kun vil tilbyde rekruttering og bemanding inden for sundhedssektoren, men også inden for fx medicin, bioteknologi og medicinsk teknologi.

– Et opkøb af H&P Search & Interim AB er helt i tråd med Dedicares vækststrategi, hvor vi supplerer vores eksisterende virksomhed med segmentet Life Science. H&P Search & Interim AB er en virksomhed med kvalificeret personale og en stabil kundebase i den private sektor og vil være grundlaget for Dedicares fortsatte satsning på Life Science i Norden og resten af ​​Europa, siger Krister Widström, koncernchef i Dedicare.

Overtagelse finder sted den 1. april 2022. H&P Search & Interim AB vil herefter fungere som et selvstændigt selskab inden for Dedicare Group fra og med andet kvartal 2022.

Du kan læse hele pressemeddelelsen og få mere information om købet af H&P Search & Interim AB her