Dedicare underskriver en betinget købsaftale, om at erhverve en virksomhed indenfor lægebemanding i Danmark

Dedicare har underskrevet en betinget købsaftale (LOI) om købe af det danske bemandingsfirma KonZenta ApS. (CVR  36 42 03 40 ) KonZenta rekrutterer sundhedspersonale til den skandinaviske sundhedssektor med fokus på både specialister og overlæger. Endelige forhandlinger er indledt med det formål at lukke aftalen i løbet af først kvartal.

”Erhvervelsen af KonZentas aktiviteter er helt i tråd med Dedicares vækstsstrategi og vi ser, at dette vil bidrage positiv til vores nuværende drift. Det vil styrke vores position i Norden, men frem for alt give os en stærkere platform i Danmark, hvor vi etablerede os sidste år” siger Krister Widström, koncernchef i Dedicare.

Kort om Dedicare
Dedicare er en af Nordens største bemandingsvirksomheder indenfor sundhedsydelser og socialt arbejde med kontorer i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Dedicare ansætter og rekrutterer læger, sygeplejersker, ledere og socialrådgivere til kunder i både den private og offentlige sektor. Koncernen har eksisteret siden 1996, har været noteret på Nasdaq Stockholm siden maj 2011 og har en årlig omsætning på ca. SEK 800 mio. med ca. 630 ansatte. Dedicare arbejder kontinuerligt med kompetenceudvikling hvor miljø og kvalitet er nøgleord. Dedicare er kvalitetscertificeret i henhold til ISO 9001:2015 og miljøcertificeret i henhold til ISO 14001:2015.

Kort om KonZenta
KonZenta APS driver i dag virksomhed indenfor det lægefaglige personale på det Danske og Svenske marked. Virksomheden har eksisteret siden 2014 og forventes at omsætte for ca. SEK 100 MIO i regnskabsåret 2019/20. KonZenta har haft god vækst siden de startede. Læs mere om KonZenta på www.konzenta.dk