Ferie i Norge

Her er oplevelser fra en af vores vikarer som har arbejdet for Dedicare i Norge både vinter, forår og sommer!

«Jeg har været på ”Ferie i Norge” med Dedicare. Synes jeg vil dele min oplevelse med jer.  Jeg besluttede sidste år, at jeg gerne ville til Norge for at arbejde. Jeg kontaktede Dedicare i Norge – fik dem anbefalet af kollega. Jeg havde 3 ønsker: Det skulle være i hjemmeplejen, gerne i nærheden af skisport område og en bolig hvor det var muligt at have min mand med- selvfølgelig mod betaling. Jeg havde rigtig fin kontakt med Dedicare og inden længe sendte de mig et tilbud hvor jeg fik alle mine ønsker opfyldt- og mere til. Først i januar rejste min mand og jeg så spændte til Norges land- jeg havde bundet mig til 3 måneder, så det var vigtigt at vi begge kunne trives – og det kunne vi.

Vi landede simpelthen i den smukke Valdres dal. Jeg fik en fantastisk arbejdsplads, hvor jeg både kørte rundt ude i fjeldene på besøg og havde dage hvor jeg var på korttidsafsnit. Fritiden blev brugt på ski. Alpinskiene blev byttet ud med langrendsski og der blev kørt mange kilometer på dem. Så ofte følte jeg, at det var en lang ferie jeg var på.

Jeg var hurtig klar over, at jeg også måtte opleve dette skønne område om sommeren, så inden vi rejste tilbage til DK var der lavet aftale om et 5 ugers ophold i sommer- dog uden min mand, som ville udlevede en gammel drøm om at besøge Nordkap på motorcykel – og selvfølgelig med besøg her hos mig på turen. De 5 uger er nu ved at være slut. I morgen rejser jeg hjem til Danmark med masser af oplevelser i kufferten. Det har været fantastisk at opleve skønne kollegaer, dejlige patienter og fantastisk natur i både vinter- og sommerklær. Også skønt med en arbejdsplads i Danmark, som gav mig orlov, så min mand og jeg kunne få denne oplevelse sammen. Mange venner og kollegaer synes jeg er modig, men sådan ser jeg det ikke- det er jo ikke ”farligt”. Mht sygeplejen så ser Norge og Danmark på den med samme briller og sproget det vænner man sig hurtigt til- har da måttet sige ”hva” mange gange og det har også givet mange gode grin.

Tak til Dedicare (specielt Birgitte i Norge). Jeg føler du/I har været med mig hele vejen.

Hilsen Lene

 

PS: Det skal lige tilføjes, at vi er henholdsvis 61 år og 66 år, så man bliver aldrig for gammel til nye eventyr

 

Vores vikar Lene

 

 

 

 

 

 

 

 

Flere dejlige billeder fra Lenes ferie i Norge