Ny Boligkoordinator

Det er med stor fornøjelse, at vi kan byde velkommen til vores nye Boligkoordinator Louise Snorgaard!
Louise er vant til at have mange bolde i luften, da hun har arbejdet med service og koordinering i over 10 år, senest som Hotelchef.

Her skulle jeg styre den daglige drift på hotellet, ansvarlig for alle samarbejdspartnere og koordinere med de fem andre hoteller i kæden.

Louise er kommet med et par friske øjne på vores boligkoncept, og vi glæder os til at se, hvad hun finder på. Vigtigst er, at vi hele tiden opretholder vores høje service, og det bidrager Louise i dén grad til. Louise får ansvaret for at planlægge og koordinere boliger til vores svenske speciallæger og sygeplejersker i hele Danmark.

Vi har spurgt Louise, hvad hun særligt ser frem til ved sit nye arbejde:

Jeg ser frem i mod at lære noget nyt og møde ny kollegaer. Ligeledes ser jeg frem i mod at finde nogle gode lejligheder til vores læger og sygeplejersker, og være med til at skabe en god fast ramme for dem.

Til dagligt bor Louise i Støvring med sin kæreste og deres to børn på 16 måneder og 4 år. Louise tilbringer sin fritid sammen med familien, hvor de går ture i skoven og besøger legepladser. Udover det tilbringer Louise og tid med venner og veninde med god mad og et glas hvidvin.

Når Louise ikke er på farten, sidder hun til dagligt på Nørresundby kontoret.

Velkommen Louise!
Har du spørgsmål til Louise, kan hun kontaktes på louise.snorgaard@dedicare.dk