Sygeplejerske Camilla fortæller, ”Hos Dedicare får man det bedste fra begge verdener – frihed og tryghed”

For Camilla er det vigtigt at have en god balance mellem arbejde og fritid, der giver hende mulighed for at have tid til at gøre det, hun er passioneret omkring. Samtidig er hun på en arbejdsplads, hvor hendes ansættelsesforhold giver hende muligheden for at blive en del af afdelingen og skabe gode relationer til sine kolleger.

Navn: Camilla
Titel: Sygeplejerske
Nuværende arbejde: Arbejder på Akutafdelingen på Regionshospital Viborg, Danmark
Bor: Aalborg og Viborg

Hvordan ser en typisk arbejdsdag ud for dig?

En typisk arbejdsdag er karakteriseret af både skiftende tempo og uforudsigelighed. Når jeg møder ind, tjekker jeg, hvor jeg skal være i løbet af dagen. Det kan være modtagelsen, lægevagten eller skadestuen. Derudover ser jeg, om jeg har en bestemt funktion som for eksempel traume, amt kald eller triage sypl. Vi modtager stort set alle specialer, og det er derfor nødvendigt at vide lidt om meget. Opgaverne er mangeartede, og det kan bestå af at anlægge sonde, kateter, pvk, forskellige gipse og give diverse medicin.

Hvor længe har du arbejdet for Dedicare?

Jeg har arbejdet i 7 måneder for Dedicare.

Hvorfor søgte du nye muligheder indenfor dit fag, og hvad fik dig til at tage springet til at arbejde for et rekrutteringsbureau?

Jeg havde brug for at ‘ryste posen’ i forhold til at forbedre forholdet mellem fritid og arbejdsliv. Det var ved et tilfælde gennem en snak med en kollega, at jeg hørte om mulighederne gennem Dedicare. Dét at man kan være vikar, men være et fast sted i minimum 6 måneder ad gangen, var det som gjorde mig interesseret. Det giver følelsen af at være en del af et fællesskab på en afdeling og mange vidste slet ikke, at jeg var vikar, før jeg fortalte det. Jeg er ikke interesseret i at møde ind på forskellige afdelinger, som det oftest foregår i andre vikarbureauer. Jeg sætter pris på at have faste kolleger, som kender mig, og jeg dem. Hos Dedicare får man det bedste fra begge verdener – frihed og tryghed.

Billede fra en af Camillas private rejser – Cinque Terre, Italien

Hvilke fordele er der ved at arbejde hos Dedicare?

Fordelene er helt klart fleksibilitet i arbejds- planen og timerne. Det er forudsigeligheden og trygheden.
Samtidig med at have en løn som matcher ens kompetencer og Dedicare som arbejdsgiver, der behandler sine medarbejdere rigtig godt.

Hvordan har forløbet været med Dedicare, og er der noget særligt vi har hjulpet dig med, både før og under din ansættelse?

Dedicare har hjulpet både med skat og årsopgørelse, finde lejlighed og møblere den. De har været interesserede og støttende både inden og under min ansættelse.

Hvad er en god balance mellem arbejde og fritid, og hvordan oplever du det i din hverdag?

Efter ansættelse gennem Dedicare, har jeg fået en helt ny hverdag med mere overskud og tid til de ting, jeg går og drømmer om. Det gør også at jeg får mere energi og sikkert bliver en bedre kollega og sygeplejerske, når jeg er på job.

Kan du fortælle om dit spændende projekt med BørneTelefonen?

Projektet jeg er i gang med gennem Børns Vilkår, spænder hen over 6 måneder og afsluttes på Caminoen i Spanien. Det er et meningsfuldt initiativ, som i bund og grund handler om at vandre og samle midler ind til BørneTelefonen. Her sidder en flok dygtige fagfolk, som tager imod over 55.000 opkald fra børn og unge, som oplever f.eks. vold, misbrug, mobning, skilsmisse, ensomhed og derfor har brug for en voksen at tale med.

Billede af Camilla og nogle fra hendes projektgruppe der arbejder med projektet BørneTelefonen

Hvad vil du sige til andre sygeplejersker som overvejer at gå den vej, du er gået? Og vil du anbefale andre at arbejde med Dedicare?

Jeg vil klart anbefale andre at arbejde for Dedicare. Man blive behandlet så godt, og får mulighed for at sætte sit personlige præg på hvordan ens arbejdsliv skal være. Det er vigtigt, at man hele tiden vurderer, om man er glad for den måde ens liv er på. Og at gøre noget ved det, hvis svaret er nej.