Arbejde som
sygeplejerske i Danmark

Arbejde for Dedicare i Danmark

Er du skandinavisk godkendt sygeplejerske, og ønsker du dig et længerevarende konsulentjob af minimum seks måneders varighed?

Vi tilbyder dig en unik chance for et arbejdsophold i Danmark.

I Danmark arbejder du mere klinisk og mindre administrativt, end du er vant til i Sverige, og du bliver tilbudt yderst attraktive økonomiske forhold. Vi er meget fleksible, når det gælder din skemaløsning, og vi går op i, at det passer til dig og din familiesituation.

For at du bedst muligt kan koncentrere dig om dit arbejde, hjælper vi med alt fra ansøgning om dansk autorisation og dansk møbleret bolig, til pension og social sikring.

Du får tildelt en “one-point-of-contact” kontaktperson, som altid står til rådighed, hvis du har behov for hjælp.

Fleksibel skemaløsning

Vi udarbejder sammen dit ønskeskema, som er mest optimal for dig og din familiesituation.

One-point-of-contact

Du får tildelt din egen kontaktperson, som altid står til rådighed. Vi hjælper dig med netop det, du har behov for.

Attraktiv lønpakke

Vi tilbyder en unik lønpakke bestående af en yderst attraktiv løn plus vi betaler bolig og rejse omkostninger.

Fordele

Vi hjælper dig med alt praktisk og økonomisk i forbindelse med dit ophold i Danmark.

Økonomi

I Danmark har vi mulighed for at tilbyde dig en yderst attraktiv lønpakke, hvor vi dels udnytter den favorable danske kurs plus vi har mulighed for at give diverse skattefradrag og skattefrie tillæg. Vi matcher som udgangspunkt altid en fastansættelse i Sverige rent økonomisk.

Tryghet og service

Vi ved, at tryghed og ikke mindst service i ansættelsesperioden er vigtig, for at du trives i Danmark. Vi giver dig tryghed ved at stå for ALT det praktiske i forbindelse med din ansættelse: lønudbetalinger, skat, pensioner, forsikringer, social sikring, bolig i Danmark inkl. møblering, årsopgørelser etc. Vi stræber efter at yde en service udover det sædvanlige, hvorfor vi blandt andet besøger dig flere gange om måneden eller efter aftale samt arrangerer events, middage, julefrokoster, sommerfester osv. Vigtigst af alt er dog, at vi der for dig 24/7 – 365 dage om året, og vi hjælper dig med alt det, du har behov for.

Bolig og rejse

Vi ønsker at gøre din ansættelse så overskuelig som overhovedet muligt, og vi hjælper derfor med alt det praktiske. Vi sørger for, at du får en møbleret lejlighed tæt på hospitalet, hvori der er alt fra porcelæn til internet. Med andre ord behøver du kun at medbringe tøj, håndklæder og personlige ejendele. Som udgangspunkt får du også betalt en tur/retur rejse til Sverige hver måned.

Vi opbygger relationer og tryghed gennem kontinuitet

Når du arbejder på et dansk hospital via os, vil du opleve, at du i højere grad kommer til at arbejde mere klinisk end du er vant til. Vi arbejder målrettet for, at vores personale slipper for så meget administrativt arbejde, således du kommer til at arbejde med det, du er bedst til – patienterne. Der er desuden på langt de fleste hospitaler mere personale på afdelingerne i Danmark end i Sverige.

Vores fokus på kontinuitet i ansættelsen gør, at du bliver betragtet på lige fod med de fastansatte sygeplejersker i stedet for som vikar. Dette betyder, at du bliver en fast integreret kollega, hvilket skaber stærke relationer og tryghed til både patienterne og personalet.

Vi ønsker, at du skal blive længe

Vi har stor fokus på personlig kontakt, ærlighed, kvalitet og tillid. Vi tilbyder markedets højeste serviceniveau til både sygeplejersker og kunder, og vi arbejder med ’one-point-of-contact’ samt 24/7 service. På denne måde sikrer vi, at eventuelle udfordringer der kan opstå altid løses af samme kontaktperson, som er ansvarlig for både sygeplejersken og kunden.

Vi har desuden stor fokus på, at du skal trives i Danmark – også udenfor arbejdstiden. Derfor arrangerer vi ofte fællesarrangementer, events, middage, konferencer, foredrag osv., og vi byder altid gerne på kaffe på et af vores to kontorer.

Lyder dette interessant?

Du er meget velkommen til at kontakte Ina Mattinen på +46 790 677 945 eller ina.mattinen@dedicare.dk og få en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for dig eller udfylde nedenstående formular og blive opdateret, når vi får et job inden for dit specialområde.

Kontakt os

  • Udfyld formularen og vi kontakter dig

sygeplejerske-dk

Ledige job som sygeplejerske

Som vikar får du flere valgmuligheder og større frihed. Du kan vokse og udvikle dig i din professionelle rolle som læge, og du selv vælger din arbejdssituation.

Ledige job sygeplejerske

Find dit næste job her

Stilling

Hvor vil du gerne arbejde?

Form for ansættelse