Arbejd som
sygeplejerske i Danmark

Sygeplejerske i Danmark

Er du sygeplejerske med dansk autorisation og klar på nye udfordringer i dit arbejde som sygeplejerske i Danmark? Som sygeplejerske hos Dedicare får du en unik mulighed for at udvikle dine kompetencer gennem spændende langtidsvikariater. Tag springet i dag, så finder vi den bedste løsning til dig.

Hvorfor skal du vælge Dedicare?

Som ansat i langtidsvikariat som sygeplejerske i Danmark bliver du tilbudt yderst attraktive økonomiske forhold. Vi er meget fleksible, når det gælder din skemaløsning, og vi går op i, at det passer til din livs- og familiesituation. I samarbejde med dig udarbejder vi præcis det arbejdsskema, som giver de optimale betingelser i forhold til dine behov.  
 
For at du bedst muligt kan koncentrere dig om dit arbejde, hjælper vi med alt fra pension, social sikring og møbleret bolig efter behov. Lejligheden er din alene under hele opholdet, og vi sørger for, at den er møbleret og med fungerende internet, når du ankommer. Vi dækker også udgifter til vand, varme og elektricitet. 
Du får også tildelt en kontaktperson, som altid står til rådighed, hvis du har behov for hjælp. 

Fleksibelt skema

De fleste af vores sygeplejersker arbejder 3 uger efterfulgt af 9 fridage. Andre arbejder mandag – torsdag hver uge. I samarbejde med dig udarbejder vi præcis det arbejdsskema, som giver de optimale betingelser i forhold til dine behov.

Attraktiv lønpakke

Vi tilbyder dig en attraktiv lønpakke og hjælper med at optimere din skat.

Vi varetager dine interesserer

Som sygeplejerske hos Dedicare er du vores vigtigste aktiv. Derfor varetager vi dine interesserer, når du arbejder på afdelingen – blandt andet arbejdstider og arbejdsopgaver.

Bolig

Hvis du vælger at arbejde langt væk fra din bopæl, stiller vi en lejlighed til rådighed. Sammen med dig finder vi en lejlighed, der opfylder dine behov. Lejligheden er din alene under hele opholdet, og vi sørger for, at den er møbleret og med fungerende internet, når du ankommer. Vi dækker også udgifter til vand, varme og elektricitet

Lyder det interessant?

Indsend dine kontaktoplysninger og så kontakter vi dig med mere information. Du er også meget velkommen til at kontakte os på nurse@dedicare.dk eller +45 53 86 46 46 så vi kan fortælle mere om hvad vi kan tilbyde dig.

dedicare-2774

Ledige job som sygeplejerske i Danmark

Som vikar får du flere valgmuligheder og større frihed. Du kan vokse og udvikle dig i din professionelle rolle som læge, og du selv vælger din arbejdssituation.

Ledige job sygeplejerske

Find dit næste job her

Stilling

Hvor vil du gerne arbejde?

Form for ansættelse