Spring til indhold

Sygeplejerskejob

Leder du efter nyt sygeplejerskejob?

Er du på udkig efter et nyt job? Her kan du finde et nyt spændende sygeplejerskejob, som matcher dine kriterier og ønsker. Hos Dedicare har vi mange ledige sygeplejestillinger, og vores primære fokus er at hjælpe dig med at finde det, der passer dig bedst.

Nye muligheder med job som sygeplejerske

Med et job som sygeplejerske er du en vigtig person på en afdeling eller i primærsektoren. Det skal dine ansættelsesvilkår også afspejle, og hos Dedicare mener vi netop, at dit arbejde som sygeplejerske skal tilbyde de samme muligheder for variation og udvikling som i andre brancher.

Som konsulent i et sygeplejerskejob via Dedicare får du friheden til at vælge hvor, hvornår og hvor meget du vil arbejde. Vil du arbejde mere intensivt i en periode og derefter rejse? Få et job som sygeplejerske i en helt ny by med nye udfordringer? Eller få en arbejdssituation, der giver dig mere tid til familien? Vi værdsætter balancen mellem arbejdstid og fritid, hvilket ikke kun gør os til en attraktiv arbejdsgiver, men også en fleksibel partner.

Sygeplejerskejob i Norden

Da vi er en af de førende virksomheder inden for personaleløsninger til sundhedssektoren i de nordiske lande, har vi altid mange spændende stillinger at tilbyde dig blandt vores ledige sygeplejestillinger. Et sygeplejerskejob i Norden er en oplagt mulighed for at udvikle din viden og opleve nye arbejdsmiljøer. Og ikke mindst en oplagt mulighed for den, der ønsker at kombinere arbejde med hverdagseventyr i et nyt land!

Fleksibilitet i dit arbejde som sygeplejerske

Med os behøver du ikke vælge mellem fleksibilitet og tryghed. Vi er overbeviste om, at et arbejde som sygeplejerske skal tilbyde begge dele. Derfor bliver alle, der har et arbejde som sygeplejerske gennem Dedicare, tilknyttet overenskomster forhandlet gennem Vikarbureauernes brancheforening og DSR. Vi tror på flere muligheder med den samme tryghed.

Se vores ledige stillinger som sygeplejerske nedenfor, og læs eventuelt mere om, hvad vi kan tilbyde dig, der vil arbejde som sygeplejerske i Danmark. Sammen finder vi det sygeplejerskejob, der passer dig bedst!

Find dit næste job her

Beskæftigelse
Beskæftigelse
Form for ansættelse
Form for ansættelse
Location
Land / Region / By
Sygeplejerske
Din søgning gav 106 resultater.

Arbeta som arbetsterapeut i äldreomsorgen i sommar

Stockholms län 2024-02-23

Dedicare söker just nu arbetsterapeuter till uppdrag inom äldreomsorgen i Stockholm.  Det är ett fantastiskt givande arbete där du arbetar heltid men i vissa fall kan deltid hos våra kunder också fungera.   Med uppdrag för oss har nu möjlighe

Arbeta som fysioterapeut i äldreomsorgen i sommar

Stockholms län 2024-02-23

Dedicare söker just nu fysioterapeut till uppdrag inom äldreomsorgen i Stockholm.  Det är ett fantastiskt givande arbete där du arbetar heltid men i vissa fall kan deltid hos våra kunder också fungera.   Med uppdrag för oss har nu möjligheten

Sjuksköterska till akutmottagning behövs nu!

Stockholms län 2024-02-23

Om uppdraget Dedicare söker grundutbildad sjuksköterska till akutmottagning på akutsjukhus i Stockholm. Omgående start eller enligt överenskommelse. Utöver en generös ersättning erbjuder vi dig kollektivavtal, tjänstepension enligt ITP p

Sjuksköterskor till uppdrag i västra Sverige!

Västra Götalands län 2024-02-23

Är intresserad av att prova på bemanning som sjuksköterska? Nationella avtalet har äntligen kommit till västra Sverige och många avrop har kommit. Vi söker därför sjuksköterskor till  både på sjukhus och  vårdcentral.

Kom och jobba som sjuksköterska i Lycksele i sommar!

Västerbottens län 2024-02-23

Om uppdraget  Vi söker sjuksköterskor/distriktsköterskor som är intresserade av att arbeta inom hemsjukvården eller SÄBO i Lycksele i sommar. Behov finns under v.24-34.  Utöver en god ersättning så betalar vi också ditt boende i Lycksel

Sjuksköterska till särskilt boende- HSV i Piteå from v 14

Norrbottens län 2024-02-23

Om uppdraget:   Dedicare söker  sjuksköterska till  Piteå  särskilda boenden för äldre och hemsjukvården (ordinärt boende). from vecka  14-23 Arbetstider: Dag kl:7-16.30 Kväll kl:12-21.30 Helg kl:7-14.30 alt kl:14-21.

;