Spring til indhold

Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svarene på de spørgsmål, som vi oftest får:

Dedicare brænder for at hjælpe med at finde konsulenter med den rette faggruppe og de rette kompetencer inden for det sundhedsfaglige område. Som Nordens største bureau indenfor det sundhedsfaglige område, kan vi hurtigt og effektivt give dig engagerede og kompetente konsulenter til den rette pris. De interne medarbejderne har flere års erfaring, hvilket betyder at du kan bruge os som sparringspartner, samtidig med at vi også kan sætte os ind i de behov du har i forhold til sundhedsfaglige konsulenter.

Med mere end 20 års erfaring, har vi udformet en effektiv og sikker proces når der ansættes konsulenter. Alle konsulenter fremviser blandt andet eksamensbeviser, straffeattest og signeret CV. Der tages altid referencer på vores konsulenter inden de sendes ud i et vikariat. Såfremt vores konsulenter har en autorisation, så checkes denne selvfølgelig hos Styrelsen for patientsikkerhed. Med vores lange erfaring og sundhedsfaglige baggrund, er vi meget opmærksomme på at vores konsulenter kan indfri de kompetencer som vores kunder ønsker. I hele processen har kunden og konsulenten kontakt med den samme medarbejder i Dedicare, som alle har en sundhedsfaglig baggrund.

Vi tilbyder vores kunder kontinuitet og tryghed. I og med at vi udelukkende arbejder med langtidskontrakter af minimum 6 måneder, bliver vores konsulenter en fast ressource til afdelingerne. Vi er den bedste løsning til at dække f.eks. orlov, barsel eller andet. ca. 60% af vores konsulenter forlænger deres kontrakter med sygehusene og vi får skabt endnu mere kontinuitet på afdelingerne.

Dedicare kan kontaktes på telefon +45 5386 4646 eller der kan sendes en mail på info@dedicare.dk. Der er også mulighed for at sende en mail fra vores hjemmeside via kontaktformular.

Tag altid kontakt til Dedicare såfremt der måtte opstå spørgsmål omkring en konsulent. På denne måde finder vi sammen den bedste løsning.

Ordet ”care” henviser til at vi arbejder inden for det sundhedsfaglige område, men for os betyder det mere end det. Vi har et humanistisk syn på mennesker, særligt i forhold til vores vikarer og medarbejdere. Det engelske ord ”dedication” udtrykker en anden side af vores måde at være på. Vores medarbejdere er engagerede og entusiastiske, og derudover brænder de for at finde konsulenter med de rigtige kompetencer til hospitaler og primærsektoren i hele Norden.