Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svarene på de spørgsmål, som vi oftest får:

Hvorfor skal jeg vælge Dedicare?

Dedicare brænder for at hjælpe med vikarer med den rette faggruppe og de rette kompetencer indenfor det sundhedsfaglige område.

Som Nordens største bemandingsbureau indenfor det sundhedsfaglige område, kan vi hurtigt og effektivt give dig engagerede og kompetente vikarer til den rette pris. De interne medarbejderne du har kontakt med i Dedicare er alle sygeplejersker, hvilket betyder at du samtidig med at du kan bruge os som sparringspartner, så kan vi også hurtig sætte os ind i de behov du har i forhold til sundhedsfaglige vikarer.

Hvad kan Dedicare tilbyde?

Dedicare hjælper med at tage ansvaret for at de vikarer vi sender, har de rette kompetencer og at de er fuldt ud orienteret om hvad arbejdet omfatter. Dedicare kan tilbyde vikarer til kortere eller længerevarende vikariater. Derudover kan vi tilbyde rekruttering til faste stillinger eller vi kan bemande hele afdelinger i den periode det måtte ønskes.

Hvordan kan Dedicare garantere at vikarerne har de rette kompetencer?

Med mere end 20 års erfaring, har vi udformet en effektiv og sikker proces når der ansættes vikarer. Alle vikarer fremviser blandt andet eksamensbeviser, straffeattest og signeret CV. Der tages altid referencer på vikarerne inden de sendes ud i et vikariat. Såfremt vikarerne har en autorisation, så checkes denne selvfølgelig hos Styrelsen for patientsikkerhed. Med vores lange erfaring og sundhedsfaglige baggrund, er vi meget opmærksomme på at vikarerne kan indfri de kompetencer som vores kunder ønsker. I hele processen har kunden og vikaren kontakt med den samme medarbejder i Dedicare, som alle har en sundhedsfaglig baggrund.

Hvordan kommer man i kontakt med Dedicare?

Dedicare kan kontaktes på telefon 96 31 48 30 eller der kan sendes en mail på dedicaredanmark@dedicare.dk. Der er også mulighed for at sende en mail fra vores hjemmeside.

Hvad skal jeg gøre hvis jeg ikke er tilfreds med vikaren?

Tag altid kontakt til Dedicare såfremt der måtte opstå spørgsmål omkring en vikar, så vi sammen finder den bedste løsning.

Hvad betyder navnet ”Dedicare”?

Ordet ”care” henviser til at vi arbejder indenfor det sundhedsfaglige område, men for os betyder det mere end det. Vi har et humanistisk syn på mennesker, særligt i forhold til vores vikarer og medarbejdere. Det engelske ord ”dedication” udtrykker en anden side af vores måde at være på. Vores medarbejdere er engagerede og entusiastiske og brænder for at tilføre vikarer med de rigtige kompetencer til hospitaler og primærsektoren i hele Norden.