Arbejd som konsulent indenfor Life Science

Er du interesseret i arbejde indenfor Life Science?

Er du uddannet og/eller har erfaring inden for Life Science og interesseret i en ny karrieremulighed? Dedicare samarbejder med flere spændende virksomheder, som har brug for kompetente medarbejdere fra Life Science-branchen. Vi rekrutterer til virksomheder inden for medicinalindustrien, bioteknologi, medicinteknologi og diagnostik. Vi har både behov for videnskabelige og kommercielle ydelser, og vi rekrutterer alt fra specialister til ledere.

Gennem Dedicare får du en unik mulighed for at have en personlig kontaktperson, som du kan tale med om dine ønsker, kompetencer og erfaringer. I samarbejde med din kontaktperson kan vi matche dig med interessante arbejdsmuligheder fra mange forskellige virksomheder. Dette giver dig mulighed for både personlig og karrieremæssig udvikling, samtidig med også at skabe vækst hos den virksomhed, som du er ansat hos.

Dedicare har stor erfaring med rekruttering og vikariater. Vi er specialiserede fagfolk og går meget op i at beskytte integriteten til både dig og vores samarbejdspartnere. Vi udleverer aldrig navn eller kontaktoplysninger på dig, før vi har fået bekræftelse på, at du ønsker at blive præsenteret for en bestemt stilling. Du kan føle dig helt tryg ved at kontakte os!

 

Vores ledige stillinger indenfor Life Science

Vi tror på at tæt dialog er fundamentet for at skabe det bedste mulige match mellem dig og virksomheden. Lyder alt dette interessant? Udfyld vores kontaktformular og vi hjælper dig på vej mod dit nye drømmejob.