Dedicare køber vikar- og rekrutteringsbureau i Storbritannien

Dedicare har i dag underskrevet aftale om køb af det britiske vikar- og rekrutteringsbureau Templars Medical Agency Ltd. Firmaet rekrutterer læger og bemander sundhedsvæsenet i Storbritannien og Irland. Opkøbet, som sker den 1. oktober 2022, skal fremadrettet styrke Dedicares fortsatte vækst i Europa.

– Et opkøb af Templars Medical Agency, ligger helt i linje med Dedicares vækststrategi og vision om at blive et af Europas ledende vikar- og rekrutteringsbureauer indenfor sundhedssektoren, life science og socialt arbejde.  Det betyder at vi forstærker vores position i Europa, men først og fremmest giver det os en platform i Storbritannien og Irland, siger Krister Widström, Koncernchef i Dedicare.

– Opkøbet giver vores konsulenter i Norden mulighed for at tage vikariater gennem Dedicare i Storbritannien og Irland, men også i Storbritanniens oversøiske territorier som eksempelvis Falklandsøerne, Gibraltar og Sankt Helena, fortsætter Krister Widström.

– Vi er inde i en kraftig vækstfase. Grundet vores nye stærke ejere og vores dygtige medarbejdere, kan vi nu fortsætte vores spændende rejse. Firmaet drives videre indenfor Dedicare-koncernen og takket være opkøbet får vi nu tilført endnu flere ressourcer til den fortsatte vækst, siger Fiona Thomson, Adm. Direktør for Templars Medical Agency.

 

Kort om Templars Medical Agency

Templars Medical Agency arbejder med rekruttering og bemanding af læger i Storbritannien, Irland og Storbritanniens oversøiske territorier. Firmaet blev grundlagt i 2015 og omsatte i det forskudte regnskabsår 2021/22 for cirka 45 millioner svenske kroner med en marginal på 11 procent.  Læs mere om Templars Medical Agency på www.templarsmedical.com.

 

Læs her hvorfor det er fordelagtigt at arbejde som vikar i sundhedssektoren.