Jordemoder i Danmark

Find et nyt arbejde som jordemoder i Danmark 

Er du jordemoder med dansk autorisation og klar på nye udfordringer i Danmark? Som jordemoder hos Dedicare får du en unik mulighed for at udvikle dine kompetencer gennem spændende langtidsvikariater rundt omkring i landet. Tag springet i dag – og lad os hjælpe dig med at finde det job som jordemoder, der passer bedst til dine behov!

 

Hvorfor skal du vælge Dedicare?

Som ansat i et langtidsvikariat som jordemoder i Danmark via Dedicare, kan vi blandt andet tilbyde en yderst attraktiv lønpakke som passer til dine kompetencer, møbleret bolig efter behov og en kontaktperson som står til din rådighed døgnet rundt. Vi vægter dit velvære højt, og går derfor op i at finde den bedste skemaløsning som passer til netop din livssituation.

Fleksibelt skema

De fleste af vores jordemødre arbejder 3 uger efterfulgt af 9 fridage. Andre arbejder mandag – torsdag hver uge. I samarbejde med dig udarbejder vi præcis det arbejdsskema, som giver de optimale betingelser i forhold til dine behov.

Attraktiv lønpakke

Vi tilbyder dig en attraktiv lønpakke med pension og gode lønforhold, samt optimering af din skat.

Vi varetager dine interesserer

Det er vigtigt du kan udvikle dine kompetencer og derfor varetager vi dine interesser – blandt andet i forhold til arbejdstider og arbejdsopgaver.

Bolig

Hvis du vælger at arbejde langt væk fra din bopæl, stiller vi en møbleret lejlighed til rådighed. Vi dækker også udgifter til vand, varme og elektricitet.

Lyder det interessant?

Indsend dine kontaktoplysninger og så kontakter vi dig med mere information. Du er også meget velkommen til at kontakte os på nurse@dedicare.dk så vi kan fortælle mere om hvad vi kan tilbyde dig.

Find dit næste job her

Stilling

Hvor vil du gerne arbejde?

Form for ansættelse