Arbejde som
jordemoder i Danmark

Jordemødre fra Danmark

Er du jordemoder med dansk autorisation og klar på nye udfordringer i Danmark?
Som jordemoder hos Dedicare får du en unik mulighed for at udvikle dine kompetencer gennem spændende langtidsvikariater rundt omkring i landet. Tag springet i dag, og vi finder den bedste løsning til dig.

 

Hvorfor skal du vælge Dedicare?

Dedicare er Nordens største bemandingsvirksomhed inden for sundhedssektoren. Vi har et nært samarbejde med alle danske sygehuse og har derfor ideelle muligheder for at finde netop din kommende stilling. Som konsulentjordemoder hos Dedicare er du vores vigtigste aktiv. Derfor varetager vi dine interesserer, når du arbejder på afdelingen – blandt andet arbejdstider og arbejdsopgaver.

Fleksibelt skema

De fleste af vores jordemødre arbejder 3 uger efterfulgt af 9 fridage. Andre arbejder mandag – torsdag hver uge. I samarbejde med dig udarbejder vi præcis det arbejdsskema, som giver de optimale betingelser i forhold til dine behov.

Attraktiv lønpakke

Vi tilbyder dig en attraktiv lønpakke og hjælper med at optimere din skat.

Vi varetager dine interesserer

Som jordemoder hos Dedicare er du vores vigtigste aktiv. Derfor varetager vi dine interesserer, når du arbejder på afdelingen – blandt andet i forhold til arbejdstider og arbejdsopgaver.

Bolig

Hvis du vælger at arbejde langt væk fra din bopæl, stiller vi en lejlighed til rådighed. Sammen med dig finder vi en lejlighed, der opfylder dine behov. Lejligheden er din alene under hele opholdet, og vi sørger for, at den er møbleret og med fungerende internet, når du ankommer. Vi dækker også udgifter til vand, varme og elektricitet

Lyder det interessant?

Indsend dine kontaktoplysninger og så kontakter vi dig med mere information. Du er også meget velkommen til at kontakte os på nurse@dedicare.dk så vi kan fortælle mere om hvad vi kan tilbyde dig.