Få et lægejob i Norge

At arbejde som læge i Norge med Dedicare giver mange valgmuligheder og større frihed til at arbejde, når det passer dig. Uanset om du lige har startet din karriere eller har mange års erfaring i branchen kan du udvikle dig i rollen som læge i Norge. Der er ledige jobs i hele landet!

Lægevikar i Norge med Dedicare

Der er mange fordele ved at arbejde som lægevikar i Norge. For eksempel:  

  • Fleksibilitet: Planlæg din egen tid og vælg hvor, hvornår og hvor meget du vil arbejde.  
  • Support og rådgivning: Vi har mange års erfaring og er der for dig hele vejen.  
  • Tryghed: Vi tilbyder en tryg ansættelse og hjælper dig med alt fra rejse til bolig.  
  • Personlig udvikling: Opdag nye steder og mød nye mennesker. Lad dig inspirere og få mange nye erfaringer med i bagagen.  

Dedicare lægevikar: Tryghed og fleksibilitet

Når du arbejder for Dedicare får du hele Norge og Norden som din arbejdsplads. Du får friheden til at vælge hvor, hvornår og hvor meget du vil arbejde. Vi tilbyder spændende lægejobs i form af konsulentarbejde på fuldtid eller deltid. Mød nye mennesker og udvikle dig selv ved at arbejde som læge med Dedicare.  

Som lægevikar skal du aldrig mere vælge mellem tryghed og fleksibilitet. Vi er overbeviste om, at begge dele er nødvendige, for at du skal få en givende karriere. Når du arbejder som lægevikar hos Dedicare får du altid den hjælp du behøver for at kunne trives.

Find ledige jobs

Her finder du vores ledige lægejobs i Norge. Vi har stort set altid flere jobs end de, som annonceres her på siden. Vi har også jobs til dig, som vil arbejde som sygeplejerske i Norge. Kontakt os gennem formularen, så matcher vi dig med et nyt og spændende job.

Find dit næste job her

Stilling

Hvor vil du gerne arbejde?

Form for ansættelse