Find arbejde som sygeplejerske i Norge

Drømmer du om at arbejde som sygeplejerske i Norge? Hos os finder du mange jobs som passer til dig og dine ønsker. Vi har mange norske arbejdsgivere, og hos os vælger du selv hvor, hvornår og hvordan du vil arbejde.

Bliv sygeplejerske-vikar i Norge: et job som åbner op for mange muligheder

Som Nordens førende leverandør af sundhedsfaglige ydelser, kan vi tilbyde mange forskellige jobmuligheder med gode vilkår. Med et sygeplejerskejob i Norge, får du et job som passer til dine kompetencer og med samme tryghed som ved en almindelig ansættelse.

Trygge og fleksible jobs

Når du arbejder som sygeplejerske i Norge med Dedicare får du trygge vilkår og stor fleksibilitet. Som sygeplejerske-vikar i Norge vælger du selv din arbejdsplads, hvilke arbejdstider du vil have samt hvor i landet du vil arbejde. Vi står for alt det praktiske, så du udelukkende kan fokusere på dit nye job, udvikle din karriere og nyde fritiden.  Rejse, bolig og forsikringer indgår oftest, og derudover får du gode lønforhold og overenskomst.  

Find ledige jobs

Her finder du ledige jobs som sygeplejerske i Norge. Vi har altid flere jobs end hvad der er annonceret her på siden, så kontakt os endelig for yderligere information omkring ledige jobs. Vi har også jobs til dig, som vil arbejde som læge i Norge. Kontakt os, så hjælper vi dig med at finde dit drømmejob.  

Find dit næste job her

Stilling

Hvor vil du gerne arbejde?

Form for ansættelse