Job – Sygeplejersker

Arbejd som sygeplejerske for Dedicare

Som sygeplejerske er du en vigtig person i en afdeling eller i primærsektoren. Hos Dedicare mener vi, at din karriere som sygeplejerske skal tilbyde de samme muligheder for variation og udvikling som i andre brancher.

Når du som sygeplejerske begynder at arbejde som konsulent, bliver verden din arbejdsplads, og du får friheden til at vælge hvor, hvornår og hvor meget du vil arbejde. Vil du arbejde mere intensivt i en periode og derefter rejse? Arbejde som sygeplejerske i en helt ny by med nye udfordringer? Eller få en arbejdssituation, der giver dig mere tid til familien? Vi værdsætter balancen mellem arbejdstid og fritid, hvilket ikke kun gør os til en attraktiv arbejdsgiver, men også en fleksibel partner.

Da vi er blandt de førende virksomheder inden for personaleløsninger til sundhedssektoren i de nordiske lande, har vi altid mange opgaver at tilbyde dig, hvor du har mulighed for at udvikle din viden og opleve nye arbejdsmiljøer. Med os behøver du ikke vælge mellem fleksibilitet og sikkerhed. Vi er overbeviste om, at en karriere som sygeplejerske skal tilbyde begge dele. Derfor bliver alle der arbejder som sygeplejerske gennem Dedicare tilknyttet overenskomster forhandlet gennem Vikarbureauernes brancheforening og DSR. Vi tror på flere muligheder med den samme sikkerhed.

Se vores ledige stillinger som sygeplejerske nedenfor og start allerede med det samme. Sammen finder vi det arbejde der passer dig bedst!

Find dit næste job her

Stilling

Hvor vil du gerne arbejde?

Form for ansættelse

Din søgning gav 14 hits