Arbejde som
læge i Danmark

Læger fra Danmark

Er du special- eller overlæge med dansk autorisation, og klar på nye udfordringer i Danmark? Som læge hos Dedicare får du en unik mulighed for at udvikle dine kompetencer gennem spændende langtidsvikariater rundt omkring i landet. Tag springet i dag, og vi finder den bedste løsning til dig.

Hvorfor skal du vælge Dedicare?

Dedicare er Nordens største bemandingsvirksomhed inden for sundhedssektoren. Vi har et nært samarbejde med alle danske sygehuse og har derfor ideelle muligheder for at finde netop din kommende stilling. Som konsulentlæge hos Dedicare er du vores vigtigste aktiv. Derfor varetager vi dine interesserer, når du arbejder på afdelingen – blandt andet arbejdstider og arbejdsopgaver.

Fleksibelt skema

De fleste af vores læger arbejder 3 uger efterfulgt af 9 fridage. Andre arbejder mandag – torsdag hver uge. I samarbejde med dig udarbejder vi præcis det arbejdsskema, som giver de optimale betingelser i forhold til dine behov.

Attraktiv lønpakke

Vi tilbyder dig en attraktiv lønpakke og hjælper med at optimere din skat.

Mere klinisk arbejde

Når du arbejder som konsulentlæge, bliver du fritaget for mange administrative opgaver, og der bliver derfor mere tid til at arbejde klinisk.

Bolig

Hvis du vælger at arbejde langt væk fra din bopæl, stiller vi en lejlighed til rådighed. Sammen med dig finder vi en lejlighed, der opfylder dine behov. Lejligheden er din alene under hele opholdet, og vi sørger for, at den er møbleret og med fungerende internet, når du ankommer. Vi dækker også udgifter til vand, varme og elektricitet

Lyder det interessant?

Indsend dine kontaktoplysninger og så kontakter vi dig med mere information. Du er også meget velkommen til at kontakte os på sibylla.lonnback@dedicare.dk eller +45 53 86 46 46 så vi kan fortælle mere om hvad vi kan tilbyde dig.

dedicare-12331

Ledige job som læge

Som vikar får du flere valgmuligheder og større frihed. Du kan vokse og udvikle dig i din professionelle rolle som læge, og du selv vælger din arbejdssituation.

Ledige job Læger

dedicare_utomhus-30

Dansk sprogskole

Dedicare tilbyder et skræddersyet sprogkursus på dit nuværende sprogniveau i dansk. Du skal som minimum kunne gøre dig forståelig på arbejdspladsen og blandt patienterne.

Dansk sprogskole