Find lægejob i Danmark

Find dit næste lægejob i Danmark 

Er du special- eller overlæge med dansk autorisation og klar på nye udfordringer i et lægejob? Som læge hos Dedicare får du en unik mulighed for at udvikle dine kompetencer gennem spændende langtidsvikariater som læge i Danmark. Tag springet i dag, så finder vi den bedste løsning til dig.

Hvorfor skal du vælge Dedicare?

Med et langtidsvikariat som læge i Danmark kommer du til at arbejde mere klinisk og mindre administrativt, og du bliver tilbudt yderst attraktive økonomiske forhold. Vi er meget fleksible, når det gælder din skemaløsning, og vi går op i, at det passer til din livs- og familiesituation. For at du bedst muligt kan koncentrere dig om dit arbejde, hjælper vi med alt fra pension til møbleret bolig efter behov.

Du får også en kontaktperson som står til din rådighed døgnet rundt.

Fleksibelt skema

De fleste af vores læger arbejder 3 uger efterfulgt af 9 fridage. Andre arbejder mandag – torsdag hver uge. I samarbejde med dig finder vi den bedste løsning efter dine behov.

Attraktiv lønpakke

Vi tilbyder dig en attraktiv lønpakke med pension og gode lønforhold samt optimering af din skat.

Mere klinisk arbejde

Når du arbejder som konsulent, bliver du fritaget for mange administrative opgaver, og der bliver derfor mere tid til at arbejde klinisk.

Bolig

Hvis du vælger at arbejde langt væk fra din bopæl, stiller vi en møbleret lejlighed til rådighed. Vi dækker også udgifter til vand, varme og elektricitet.

Lyder det interessant?

Indsend dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig med mere information. Du er også meget velkommen til at kontakte os via mail sibylla.lonnbeck@dedicare.dk eller telefon +4553864646, så vi kan fortælle mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

dedicare-12331

Ledige lægejob i Danmark

Et langtidsvikariat som læge i Danmark giver dig flere valgmuligheder og større frihed. Du kan vokse og udvikle dig i din professionelle rolle som læge, og du vælger selv din arbejdssituation.

Ledige job Læger

dedicare_utomhus-30

Dansk sprogskole

Kommer du fra udlandet, tilbyder Dedicare et skræddersyet sprogkursus på dit nuværende sprogniveau i dansk. Du skal som minimum kunne gøre dig forståelig på arbejdspladsen og blandt patienterne.

Dansk sprogskole