Arbejd som
sygeplejerske i Sverige

Sygeplejerske-job i Sverige

Leder du efter et nyt og spændende sygeplejerske-job? Sverige er et oplagt sted at lede! Og vi på Dedicare har de bedste forudsætninger for at hjælpe dig. Dedicare tilbyder dig muligheden for at arbejde inden for dit kompetenceområde i Sverige samtidig med, at du får ny erfaring og nye oplevelser. Ønsker du at prøve at arbejde for en anden arbejdsgiver i en kortere periode, eller søger du efter en ny arbejdsplads? Dedicare kan tilbyde dig et attraktivt vikariat som sygeplejerske i Sverige.

Sygeplejerske i Sverige – uden bøvl

Vi hjælper dig med alt det praktiske omkring din ansættelse, plus vi finder bolig og hjælper med rejser. Vi vil være tilgængelige for dig under hele din ansættelsesperiode. Du vil få din egen personlige kontaktperson, som vi kalder din ”one-point-of-contact”, der står til rådighed for dig under din tid som ansat gennem Dedicare.

Fleksibel skemaløsning

Vi udarbejder et arbejdsskema ud fra dine ønsker og dit liv, som det ser ud udenfor arbejdet.

Attraktiv lønpakke

Plus vi finder bolig til dig og hjælper dig med dine rejser.

One-point-of-contact

Du får din egen personlige kontaktperson, som står til rådighed for dig under din tid hos Dedicare.

Fordele

Vi hjælper dig med alt praktisk i forbindelse med din ansættelse i et sygeplejerske-job i Sverige.

Tryghed og service

Vi ved at tryghed og service under ansættelsen er vigtige faktorer for at du kan trives i dit vikariat. Du får din egen personlige kontaktperson, der altid er tilgængelig. Vigtigst af alt er Dedicare for dig døgnet rundt hele året.

Bolig og rejse

Dedicare sørger for at hjælpe dig med det praktiske omkring booking af eventuelle rejser og bolig.

Sygeplejerske-job i Sverige – lyder det som noget for dig?

Du er meget velkommen til at kontakte Emma Lundkvist Richkin +45 53 80 08 18 eller emma.lundkvist@dedicare.dk for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan også udfylde nedenstående formular, så kontakter vi dig, når vi får en nyopslået stilling som sygeplejerske i Sverige, eller i et af de andre skandinaviske lande.

Kontakt os

  • Udfyld formularen og vi kontakter dig