Lægejob Sverige

Find et nyt lægejob i Sverige

Er du på udkig efter et nyt og spændende lægejob? Sverige er et oplagt sted at finde det! Og vi hos Dedicare har de bedste forudsætninger for at hjælpe dig med det. Vi kan give dig mulighed for at arbejde indenfor dit specialområde i Sverige – og for at få nye erfaringer og prøve noget nyt. Ønsker du at prøve at arbejde for en anden arbejdsgiver i en kortere periode, eller søger du efter en ny arbejdsplads? Dedicare kan tilbyde dig et attraktivt vikariat som læge i Sverige.

Arbejd som læge i Sverige – uden besvær

Vi hjælper dig på plads i dit nye lægejob – Sverige som dit nye udgangspunkt behøver ikke at betyde en masse bøvl. Vi hjælper dig nemlig med alt det praktiske omkring dit arbejde som læge i Sverige, plus vi finder bolig og hjælper med rejser. Vi vil være tilgængelige for dig under hele din ansættelsesperiode. Du vil få din egen personlige kontaktperson, som vi kalder din ”one-point-of-contact”, der står til rådighed for dig under din tid som ansat gennem Dedicare.

Fleksibel skemaløsning

Vi udarbejder et arbejdsskema ud fra dine ønsker og dit liv, som det ser ud udenfor arbejdet.

Attraktiv lønpakke

Plus vi finder bolig til dig og hjælper dig med dine rejser.

One-point-of-contact

Du får din egen personlige kontaktperson, der står til rådighed for dig under din tid hos Dedicare.

Fordele

Vi hjælper dig med alt praktisk i forbindelse med din ansættelse i et lægejob i Sverige.

Tryghed og service

Vi ved, at tryghed og service under ansættelsen er afgørende for, at du kan trives i dit vikariat. Du får din egen personlige kontaktperson, der altid er tilgængelig. Vigtigst af alt er Dedicare her for dig døgnet rundt, hele året.

Bolig og rejse

Dedicare sørger for at hjælpe dig med det praktiske omkring booking af eventuelle rejser og bolig.

Lyder dette interessant:

Du er meget velkommen til at kontakte Emma Lundkvist Richkin på +46 760 06 79 78 eller emma.lundkvist@dedicare.dk for en ubetinget samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan også udfylde nedenstående formular, så kontakter vi dig, når vi får en nyopslået stilling som læge i Sverige, eller i et af de andre skandinaviske lande.

 

Kontakt os

  • Vil du vide mere?

  • Nysgerrig på at arbejde som læge konsulent? Udfyld dine kontaktoplysninger og så kontakter vi dig.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.