Arbejde som
læge i Sverige

Arbejde for Dedicare i Sverige

Dedicare tilbyder dig muligheden for at arbejde inden for dit specialområde i Sverige. Du får muligheden for at prøve noget nyt gennem Dedicare. Ønsker du at prøve at arbejde for en anden arbejdsgiver i en kortere periode, eller søger du efter en ny arbejdsplads? Dedicare kan tilbyde dig et attraktivt vikariat i Sverige.

Vi hjælper dig med alt det praktiske omkring din ansættelse plus vi finder bolig og hjælper med rejser. Vi vil være tilgængelige for dig under hele din ansættelsesperiode. Du får din egen personlig kontaktperson som vi kalder din ”one-point-of-contact”, som står til din rådighed i din tid hos Dedicare.

Fleksibel skemaløsning

Vi udarbejder et arbejdsskema ud fra dine ønsker og din specifikke sociale situation.

Attraktiv lønpakke

Plus vi finder bolig til dig og hjælper dig med dine rejser.

One-point-of-contact

Du får din egen personlige kontaktperson, som vi kalder din ”one-point-of-contact”,  som står til rådighed for dig i din tid hos Dedicare.

Fordele

Vi hjælper dig med alt praktisk i forbindelse med dit ophold i Sverige.

Tryghed og service

Vi ved at tryghed og service under ansættelsen er vigtige faktorer for at du kan trives i dit vikariat. Du får din egen personlige kontaktperson, der altid er tilgængelig. Vigtigst af alt er Dedicare for dig døgnet rundt hele året.

Bolig og rejse

Dedicare sørger for at hjælpe dig med det praktiske omkring booking af eventuelle rejser og bolig.

Lyder dette interessant:

Du er meget velkommen til at kontakte Emma Lundkvist Richkin på +46 760 06 79 78 eller emma.lundkvist@dedicare.dk for en ubetinget samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan også udfylde nedenstående formular, så kontakter vi dig når vi får et job inden for dit specialområde.

 

Kontakt os

  • Udfyld formularen og vi kontakter dig