Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svarene på de spørgsmål, som vi oftest får:

Hvad er Dedicare?

Dedicare er en ledende bemandingsvirksomhed indenfor det sundhedsfaglige område. Det betyder at hvis du er uddannet sygeplejerske, social- og sundhedsassistent eller læge så vil vi kunne tilbyde dig job på hospitaler eller i primærsektoren. Vi hjælper vores vikarer til at vokse og udvikle sig gennem nye opgaver i Danmark, Sverige, Norge eller Finland.

Hvad kan Dedicare tilbyde?

Som vikar i Dedicare har du flere valgmuligheder og større fleksibilitet i forhold til hvor, hvornår og hvordan du vil arbejde. Samtidig behøver du som vikar i Dedicare ikke vælge mellem fleksibilitet og tryghed. Vi er overbevistex om at en karriere i Dedicare kan tilbyde det hele gennem blandt andet indgåede overenskomster. Ved at tilbyde dig som vikar nye udviklingsmuligheder, er vi med til at mange indenfor det sundhedsfaglige speciale i Danmark ikke flygter fra faget.

Tager I arbejdsgiveransvaret?

Når du er ude som vikar i Danmark gennem Dedicare er du omfattet af arbejdsstedets forsikring, da det er kunderne der har instruktionsbeføjelserne. Hvis der er tilfælde hvor det er anderledes, er du selvfølgelig forsikret gennem Dedicare.

Hvad kan I tilbyde?

I Dedicare følger vi som minimum de overenskomster der er på området. Hvis du arbejder i de andre nordiske lande for Dedicare, får du selvfølgelig rejse betalt og du får stillet bolig til rådighed.

Hvordan søger man job gennem Dedicare?

Start med at gå ind på vores hjemmeside under ”kontakt” og opret dig. Vi vil herefter vende tilbage til dig. Mange af vikariaterne kan du se på hjemmesiden, men er der ikke noget som passer til dig, så ring til os, så kan vi finde noget sammen.

Hvordan kan jeg kontakte jer?

Du kan altid ringe til os på 96 31 48 30 eller du kan sende en mail på dedicaredanmark@dedicare.dk

Hvornår får jeg svar på min ansøgning?

Vi kontakter dig indenfor 24 timer den nærmeste hverdag.

Hvad sker der hvis jeg ikke bryder mig om vikariatet?

Vi gør alt hvad vi kan for at du er ”klædt på” til opgaven. Hvis der er noget du har brug for at tale om, så kan du altid ringe til din kontaktperson i Dedicare.

Hvad betyder navnet ”Dedicare”?

Ordet ”care” henviser til at vi arbejder indenfor det sundhedsfaglige område, men for os betyder det mere end det. Vi har et humanistisk syn på mennesker, særligt i forhold til vores vikarer og medarbejdere. Det engelske ord ”dedication” udtrykker en anden side af vores måde at være på. Vores medarbejdere er engagerede og entusiastiske og brænder for at tilføre vikarer med de rigtige kompetencer til hospitaler og primærsektoren i hele Norden.