Karrieretips

Gør det nemt at finde din næste udfordring

Måske tiltrækker hurtig faglig udvikling dig eller måske mere fleksible arbejdstider? Uanset hvad der driver dine ønsker, vil vi gøre det nemt for dig at finde din næste udfordring hos Dedicare. Som Nordens førende personale- og rekrutteringsvirksomhed inden for det sundhedsfaglige område, er der altid en bred vifte af spændende opgaver hos os. Der er to måder for dig at søge arbejde hos Dedicare. Du kan enten registrere dit CV under fanen “Ledige stillinger” eller send et udfyldt CV til info@dedicare.dk

Et CV er en samling af dine uddannelser, dine erfaring og kvalifikationer. Det vigtigste er, at det er let at forstå og gennemtænkt. Punkterne nedenfor er gode at komme i dit CV:

  • Personlige oplysninger – dit navn, fødselsdato og dine kontaktoplysninger.
  • Erhvervserfaring – dato og beskrivelse af dine tidligere og nuværende ansættelser.
  • Uddannelse – dato og beskrivelse af de kurser du har gennemført.
  • Sprogfærdigheder – hvilke sprog behersker du i tale og skrift?
  • Andre oplysninger – eksempelvis fritids interessser eller andre erfaringer, der er relevante for jobbet.
  • Referencer – navn, stillingsbetegnelse og kontaktoplysninger for personer, der har erfaring med at arbejde tæt på dig.

Sammen med dit CV er det en god idé, at du vedhæfter et personligt brev, en kopi af dit uddannelsesbevis og en kopi af din autorisation. I det personlige brev har du mulighed for at markedsføre dig selv og beskrive, hvorfor du er interesseret i jobbet. Tilpas dit personlige brev baseret på hver job du søger. Benyt lejligheden til at beskrive hvad du kan bidrage på kort og lang sigt og væve dine evner sammen med dine personlige styrker. Når du skriver brevet, er det godt at overveje følgende:

  • Hvorfor mig? Hvad gør mig unik?
  • Hvad vil du og hvad kan jeg gøre?
  • Hvad kan jeg tilføje?

Hvis du vil have hjælp eller blot gode ideer, er du velkommen til at kontakte os. Held og lykke!

dedicare-ssk

Sygeplejerske

Som sygeplejerske er du en stor del af plejen. Vi mener, at din karriere skal tilbyde de samme muligheder for udvikling som i andre brancher.

Ledige job som sygeplejerske

dedicare-1782

Læge

Som konsulent får du flere valgmuligheder og større frihed. Du kan vokse og udvikle dig i din professionelle rolle som læge, og du selv vælger din arbejdssituation.

Ledige job som læge