Spring til indhold

Karrieretips

Tag det næste skridt i din karriere

Måske tiltrækker faglig udvikling dig eller måske mere fleksible arbejdstider? Uanset hvad der driver dine ønsker, vil vi gøre det nemt for dig at finde din næste spændende udfordring i din karriere hos Dedicare. Som Nordens førende leverandør af sundhedsfaglige ydelser, er der altid en bred vifte af spændende jobs hos os. Der er to måder for dig at søge arbejde hos Dedicare. Du kan enten registrere dit CV under fanen “Ledige stillinger” eller du kan sende et udfyldt CV til info@dedicare.dk

CV

Et CV er en samling af dine uddannelser, dine erfaring og kvalifikationer. Det vigtigste er, at det er let at forstå og gennemtænkt. Punkterne nedenfor er gode at komme i dit CV:

  • Personlige oplysninger - dit navn, fødselsdato og dine kontaktoplysninger.
  • Erhvervserfaring - dato og beskrivelse af dine tidligere og nuværende ansættelser.
  • Uddannelse - dato og beskrivelse af de kurser du har gennemført.
  • Sprogfærdigheder - hvilke sprog behersker du i tale og skrift?
  • Andre oplysninger - eksempelvis fritidsinteressser eller andre erfaringer, der er relevante for jobbet.
  • Referencer - navn, stillingsbetegnelse og kontaktoplysninger for personer, der har erfaring med at arbejde tæt på dig.

Personligt brev

Sammen med dit CV er det en god idé, at du vedhæfter et personligt brev, en kopi af dit uddannelsesbevis og en kopi af din autorisation. I det personlige brev har du mulighed for at markedsføre dig selv og beskrive, hvorfor du er interesseret i jobbet. Tilpas dit personlige brev baseret på hver job du søger. Benyt lejligheden til at beskrive hvad du kan bidrage på kort og lang sigt og væve dine evner sammen med dine personlige styrker. Hvis du vil have hjælp eller blot gode ideer, er du velkommen til at kontakte os. Held og lykke!

  • Hvorfor mig? Hvad gør mig unik?
  • Hvad vil du og hvad kan jeg gøre?
  • Hvad kan jeg tilføje?

Sygeplejerske

Som sygeplejerske er du en stor del af plejen. Vi mener, at din karriere skal tilbyde de samme muligheder for udvikling som i andre brancher.

Læge

Som konsulent får du flere valgmuligheder og større frihed. Du kan vokse og udvikle dig i din professionelle rolle som læge, og du selv vælger din arbejdssituation.