Ledige job i udlandet

Sygeplejerske- og lægejob i udlandet

Er du på udkig efter et læge- eller sygeplejerskejob i udlandet? Vi hos Dedicare kan hjælpe dig med at få erfaring gennem et arbejde som læge eller sygeplejerske i udlandet.

Ved at vælge os som arbejdsgiver åbner du ikke kun døren for øget fleksibilitet i dit arbejde som læge eller sygeplejerske. Du får desuden også flere karrieremuligheder i forskellige byer og lande. Som vi ser det, skal en karriere inden for det sundhedsfaglige område kunne tilbyde de samme muligheder for variation og udvikling som i andre brancher – og det mener vi, at bedre muligheder for at blive sygeplejerske eller få et lægejob i udlandet er med til at give!

Vi er det største bureau i de nordiske lande med bemanding og rekruttering inden for det sundhedsfaglige område. Det betyder, at vi altid har nye opgaver, der kan give dig nye kollegaer og nye udfordringer. At vælge et liv som vikar indenfor det sundhedsfaglige område kan derfor føre til en hurtig udvikling for dem, der ønsker at udfordre sig selv og søge nye oplevelser.

Find et lægejob i udlandet

Overvejer du at blive lægevikar? Gennem et job i udlandet kan du få gode muligheder for at udvikle dig indenfor dit fagområde – og for at udvide din egen horisont! Som lægevikar i udlandet tjener du desuden en rigtig god løn, og i både Sverige og Norge er der stor efterspørgsel efter læger – så du vil få rig mulighed for at vælge hvor du gerne vil hen. Med et lægejob i udlandet bliver verden din arbejdsplads

Arbejd som sygeplejerske i udlandet

Er du træt af overarbejdstimer på dit arbejde? Med et sygeplejerskejob i udlandet får du mulighed for at arbejde på de tidspunkter, som du selv vil – du får ganske enkelt større frihed til at vælge dine timer, og med mere fritid kan du gøre et lille eventyr ud af dit job: som sygeplejerske i udlandet venter verden lige udenfor døren!

Vær tryg i et sygeplejerske- eller lægejob i udlandet

Vi hjælper med det praktiske – så du bedre kan fokusere på at få stor erfaring og opbygge din faglighed via dit læge- eller sygeplejerskejob i udlandet. Vi hjælper dig med planlægning, og ordner forsikringer, står for rejsen og finder bolig. Som konsulent hos os behøver du ikke vælge mellem fleksibilitet og sikkerhed. Her får du god løn og pension. Alle vores vikarer har overenskomster. Vi tror på fleksibilitet kombineret med sikkerhed.

Se vores ledige sygeplejerske- og lægejob i udlandet nedenfor, og start med at søge i dag. Sammen finder vi det job, der passer til dig.

Find dit næste job her

Stilling

Hvor vil du gerne arbejde?

Form for ansættelse