Ledige job i udlandet

Du kan arbejde i udlandet som sygeplejerske, læge eller socialrådgiver

Ønsker du at få erfaring med at arbejde i udlandet og samtidig udvikle dig i forhold til din uddannelse?
Ved at vælge os som arbejdsgiver åbner du ikke kun døren for øget fleksibilitet inden for din uddannelse, men også for flere karrieremuligheder i forskellige byer og lande. Som vi ser det, skal en karriere inden for det sundhedsfaglige område kunne tilbyde de samme muligheder for variation og udvikling som i andre brancher. Som vikar er verden din arbejdsplads.

Vi er det største bureau i de nordiske lande med bemanding og rekruttering inden for det sundhedsfaglige område. Det betyder, at vi altid har nye opgaver, der kan give dig nye kollegaer og nye udfordringer. At vælge et liv som vikar indenfor det sundhedsfaglige område kan derfor føre til en hurtig udvikling for dem, der ønsker at udfordre sig selv og søge nye oplevelser.

Som konsulent hos os behøver du ikke vælge mellem fleksibilitet og sikkerhed. Alle vores vikarer har overenskomster. Vi tror på fleksibilitet kombineret med sikkerhed.

Se vores ledige stillinger som sygeplejerske, læge eller socialrådgiver i udlandet nedenfor, og start med at søge i dag. Sammen finder vi den opgave der passer dig

Find dit næste job her

Stilling

Hvor vil du gerne arbejde?

Form for ansættelse