Spring til indhold

Vores værdier

Værdigrunde der gør en forskel

Baseret på vores værdier løser vi opgaver indenfor det sundhedsfaglige område. Vi brænder for at tilføre de rette vikarer med de rette kompetencer, som skal bidrage til tryg og god pleje på hospitaler og i primærsektoren.

Engagement

Vi er overbeviste om at medarbejderengagement er en afgørende succesfaktor for alle virksomheder, der ønsker at udvikle sig. Derfor er det vigtigt for os at anvende og stimulere hver medarbejders engagement. Sådan udvikler vi os – som mennesker, som virksomhed og som samfund.

Dynamisk

Vi er i en sektor, hvor der i øjeblikket opleves store krav til forandring. For at det kan lykkes kræver det initiativ og fleksibilitet i vores virksomhed. Det kræver medarbejdere, der er idérige og ser forandring som en naturlig måde at blive endnu bedre på.

Menneskelig

Hos os handler næsten alt om mennesker. Dels fordi vi tilbyder tjenester der udføres af mennesker, men også for at være med til at folk får et bedre helbred. Vores humanistiske indstilling betyder også, at der altid skal være ærlighed og oprigtighed overfor vores konsulenter, kunder og patienter.

Pålidelig

Relationerne mellem vores kunder og konsulenter er bygget på tillid. Som kunde ønsker vi, at du skal føle dig tryg og du skal føle at du altid kan stole på os. Det betyder ikke kun at vi skal levere god service og levere til tiden. Det betyder også at vores kunder altid skal føle sig sikre på at kvaliteten er i orden. At vi leverer konsulenter med de rette kompetencer.