Spring til indhold

Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svarene på de spørgsmål, som vi oftest får:

Hvad er Dedicare?

Dedicare er en ledende leverandør af ydelser inden for det sundhedsfaglige område. Det betyder, at hvis du er uddannet sygeplejerske eller læge, så vil vi kunne tilbyde dig job på hospitaler eller i primærsektoren. Vi hjælper vores konsulenter til at vokse og udvikle sig gennem nye opgaver i Danmark, Sverige, Norge eller Finland.

Hvad kan Dedicare tilbyde?

Som konsulent i Dedicare har du flere valgmuligheder og større fleksibilitet i forhold til hvor, hvornår og hvordan du vil arbejde. Samtidig behøver du som konsulent i Dedicare ikke vælge mellem fleksibilitet og tryghed. Vi er overbeviste om at en karriere i Dedicare kan tilbyde det hele gennem blandt andet indgåede overenskomster. Ved at tilbyde dig som konsulent nye udviklingsmuligheder, er vi med til at mange inden for det sundhedsfaglige speciale i Danmark forbliver i faget.

Tager I arbejdsgiveransvaret?

Når du er ude som konsulent i Danmark gennem Dedicare er du omfattet af arbejdsstedets forsikring, da det er kunderne der har instruktionsbeføjelserne. Hvis der er tilfælde hvor det er anderledes, er du selvfølgelig forsikret gennem Dedicare.

Hvad kan I tilbyde?

I Dedicare følger vi som minimum de overenskomster der er på området. Hvis du arbejder i de andre nordiske lande for Dedicare, får du selvfølgelig rejse betalt og du får stillet bolig til rådighed.

Hvordan søger man job gennem Dedicare?

Start med at gå ind på vores hjemmeside under ”kontakt” og opret dig. Vi vil herefter vende tilbage til dig. Mange af vikariaterne kan du se på hjemmesiden, men er der ikke noget som passer til dig, så ring til os, så finder vi noget sammen.

Hvordan kan jeg kontakte jer?

Du kan altid ringe til os på +45 5386 4646 eller du kan sende en mail på info@dedicare.dk.

Hvornår får jeg svar på min ansøgning?

Vi kontakter dig indenfor 24 timer den nærmeste hverdag.

Hvad sker der hvis jeg ikke bryder mig om vikariatet?

Vi gør alt hvad vi kan for at du er ”klædt på” til opgaven. Hvis der er noget du har brug for at tale om, så kan du altid ringe til din kontaktperson i Dedicare.

Hvor skal jeg bo mens jeg bor i Danmark?

Vi hos Dedicare sørger for ALT det praktiske i forbindelse med din ansættelse. Det betyder, at vi sørger for at finde en bolig til dig, der matcher de krav du måtte have. Derudover sørger vi også for alt det praktiske i forbindelse med boligen, heriblandt møblering, betaling af depositum, bestilling af internet mm.

Hvad betyder navnet ”Dedicare”?

Ordet ”care” henviser til at vi arbejder inden for det sundhedsfaglige område, men for os betyder det mere end det. Vi har et humanistisk syn på mennesker, særligt i forhold til vores konsulenter og medarbejdere. Det engelske ord ”dedication” udtrykker en anden side af vores måde at være på. Vores medarbejdere er engagerede og entusiastiske, og derudover brænder de for at finde konsulenter med de rigtige kompetencer til hospitaler og primærsektoren i hele Norden.