Spring til indhold

Anæstesisygeplejerske

Anæstesisygeplejerske-stillinger – find nyt job gennem Dedicare 

Er du uddannet sygeplejerske med erfaring som anæstesisygeplejerske? Leder du efter nyt job? Hos Dedicare har vi mange spændende anæstesisygeplejerske-stillinger, og vores store erfaring som rekrutteringsbureau i sundhedssektoren giver os de bedste muligheder for at matche dig med det perfekte job.  

Job – anæstesisygeplejerske  

Som anæstesisygeplejerske har du en vigtig rolle under kirurgiske indgreb, hvor du arbejder tæt sammen med anæstesilægen og resten af operationsteamet. Nogle af de mest almindelige anæstesiopgaver er blandt andet forberedelse af anæstesipræparater og medicin, klargøre patienten, overvågning under operationen, at assistere anæstesilægen, efterpleje når patienten er vågnet igen samt dokumentation af alle relevante oplysninger. Et job som anæstesisygeplejerske er vigtigt og betydningsfuldt for patienten både før, under og efter et kirurgisk indgreb.  

Find dit næste job som anæstesisygeplejerske  

Se hele vores udvalg af jobs inden for sundhedssektoren, herunder ledige stillinger som anæstesisygeplejerske. Kontakt os, hvis du ikke finder lige netop det, du leder efter – vi har flere ledige stillinger, end dem, du finder her på siden, og vi sidder altid klar til at hjælpe dig.  

 

Find dit næste job her

Beskæftigelse
Beskæftigelse
Form for ansættelse
Form for ansættelse
Hvor vil du arbejde?
Land / Region / By
Sygeplejerske
Danmark
Din søgning gav 0 resultater