Spring til indhold

BUP

BUP job

Lad os på Dedicare hjælpe dig, som er speciallæge i BUP med at finde et nyt, spændende arbejde. At arbejde inden for BUP (Børne- og Ungdomspsykiatri) er et utroligt meningsfyldt og givende felt, hvor du har mulighed for at gøre en markant forskel i unges liv. Du får mulighed for at arbejde tæt sammen med unge, deres familier og andre fagprofessionelle, og din ekspertise vil blive værdsat og vigtig for behandlingsforløbet. 

Hvad arbejder man med inden for BUP? 

BUP, Børne- og Ungdomspsykiatri i Danmark tager sig af børn og unge op til 18 år med psykiatriske lidelser. BUP fokuserer blandt andet på at diagnosticere, behandle og støtte unge med forskellige psykiske problemer, herunder angst, depression, ADHD, autisme, spiseforstyrrelser og mange andre tilstande. I BUP arbejder et multidisciplinært team, der typisk inkluderer psykiatere, psykologer, socialrådgivere, sygeplejersker og pædagoger, for at sikre, at den unge får en omfattende og tilpasset behandling.  

BUP – ledige stillinger 

Hvis du er speciallæge i BUP og søger job, er der mange forskellige muligheder. Vi hjælper med at finde en stilling, der passer til dine interesser og kompetencer. I arbejdet med BUP vil du have en afgørende indflydelse på de unge, du arbejder med, og du vil gøre en forskel, der varer hele livet. 

Find dit næste job her

Beskæftigelse
Beskæftigelse
Form for ansættelse
Form for ansættelse
Location
Land / Region / By
Læger
Danmark
Din søgning gav 1 resultater

Dedicare søger psykiatere

Danmark 2024-02-16

Geografi: Jylland. Psykiatere til sengeafsnit eller ambulatorium. Dedicare søger psykiatere til langtidsvikariater i Jylland. Afhængigt af dine faglige præferencer, ønsker til geografi og skemaønsker, finder vi den rette stilling til dig. Vi tilbyder: Attraktiv l