Spring til indhold

Operationssygeplejerske

Operationssygeplejerskefind job gennem Dedicare 

Er du sygeplejerske med erfaring som operationssygeplejerske og på udkig efter nyt job? Så er du kommet til det rette sted. Hos Dedicare har vi et stort udvalg af spændende jobs i sundhedssektoren, blandt andet inden for operationssygeplejerske-jobs. Vi tilbyder gode vilkår, stor fleksibilitet, en attraktiv lønpakke og tryghed hele vejen.

Et job som operationssygeplejerske

Som operationssygeplejerske arbejder du typisk på operationsstuen på et hospital og er ansvarlig for at assistere kirurgerne under operationer. Dine opgaver inkluderer at forberede operationssalen og udstyret, hjælpe med at positionere patienten korrekt og sørge for, at patienten har det godt under hele operationen.

Operationssygeplejersker er ansvarlige for at sikre, at alle retningslinjer og protokoller følges på operationsstuen, herunder hygiejne- og sikkerhedsprocedurer. Du samarbejder tæt med andet sundhedspersonale på hospitalet for at sikre, at patienterne får den bedste behandling og pleje før, under og efter operationen.

Find nyt arbejde gennem Dedicare 

Kig igennem vores ledige stillinger og find et nyt, spændende arbejde inden for dit område. Vi har flere jobs tilgængelige end dem, som er slået op her på siden, så kontakt os, hvis du ikke finder det, der lige passer dig – vi sidder klar til at hjælpe.  

Find dit næste job her

Beskæftigelse
Beskæftigelse
Form for ansættelse
Form for ansættelse
Hvor vil du arbejde?
Land / Region / By
Sygeplejerske
Danmark
Din søgning gav 0 resultater