Ny medarbejder i Stockholm

Det er med stor glæde, at vi kan byde varmt velkommen til Ina Mattinen, vores nye Rekrutteringsansvarlig Sygeplejersker. Ina kommer med en lang og spændende baggrund inden for salg og service. De seneste år har hun udelukket arbejdet med bemanding af sygeplejersker.

Det är så givande att få arbeta med människor, kunna hjälpa till och att leverera service i hög kvalitet. Vanligtvis mycket skratt under resans gång!

Med Inas viden og erfaring inden for bemanding af sygeplejersker, ser vi frem til at løfte vores niveau endnu højere inden for området.

Vi har spurgt Ina, hvad hun særligt ser frem til ved sit nye arbejde:

Otroligt roligt att få bli en del av Dedicare Danmark! Ser fram emot nya utmaningar, möjligheter och erfarenheter men främst att få arbeta med så otroligt hängivna, kompetenta och roliga kollegor som verkligen helhjärtat har kund och konsult i focus!

Når Ina ikke er på arbejde, tilbringer hun tid sammen med sine to døtre og samlever. Efter 12 år i Finland og en samlever der kommer fra Wales, tales der både, svensk, finsk og engelsk i hjemmet. Ina holder ligeledes af at rejse syd på, lange gåture og tilbringe tid med familie og venner. Gerne til god mad og vin.

Velkommen Ina!

Har du spørgsmål til Ina, kan hun kontaktes på Ina.mattinen@dedicare.dk