Spring til indhold

Hjælp i plejen

Ansat hos SAS? Sundhedsvæsenet behøver dig!

Lige nu er der et akut behov for ekstra sundhedspersonale i hele Norden. Er du ansat hos SAS, og er du sygeplejerske, social- og sundhedsassistent eller har du erfaring inden for sundhedsvæsenet? Så vil vi gerne i kontakt med dig nu!

Frem for alt har vi brug for dig på akutsygehusene i hele Norden – men der er også behov for hjælp på plejehjemmene. Uanset hvilke kompetencer du har eller uanset hvilket land, som du har mulighed for at arbejde i, så er der brug for din hjælp mere end nogensinde. Vores stillinger er oftest på mellem 1 – 6 uger. Tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper sundhedsvæsenet med at distribuerer hjælpen ud til dem, der har det største behov for hjælp. Du kan gøre en forskel.

Om Dedicare
Dedicare er en af Nordens største rekrutteringsvirksomheder inden for sundhedsvæsenet og socialt arbejde, og vi har kontorer i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Dedicare rekrutterer læger, sygeplejersker, socialrådgivere og pædagoger til kunder i både private og offentlige virksomheder. Koncernen har drevet virksomhed siden 1996, og er børsnoteret på Nasdaq Stockholm siden maj 2011. Dedicare arbejder fortløbende med kompetenceudvikling, hvoraf miljø og kvalitet er vores nøgleord. Dedicare er kvalitetscertificeret efter ISO 9001:2015 og miljø certificeret efter ISO 14001:2015.

Kontakt os:
+45 53 86 46 46
dedicare@dedicare.dk
dedicare.dk

Du kan også udfylde nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontakt os (DK)

  • Vi bekymrer os om dit privatliv. Dedicare behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR). Læs mere om vores fortrolighedspolitik.