Spring til indhold

Sygeplejerske - Job København

Hvis du er uddannet sygeplejerske og er klar til nye udfordringer, er du kommet til det rigtige sted! Dedicare har mange spændende sygeplejerskejobs i hovedstaden.  

Find dit næste sygeplejerskejob i København 

Er du vild med storbyens pulserende liv? Vil du gerne bo i et spændende område? Trives du blandt mange mennesker i en mangfoldig by? Så skal du måske lede efter dit næste sygeplejerskejob i København 

Som sygeplejerske hos Dedicare får du gode arbejdsvilkår samtidigt med, at du får mulighed for at få mange nye kompetencer. Et sygeplejerskevikariat i København giver dig yderst attraktive økonomiske forhold samt et fleksibelt skema. Vi hjælper dig med alt angående pension, forsikring og møbleret bolig, som passer til dine behov.  

Fleksibelt skema

Som sygeplejerske hos Dedicare får du mulighed for et fleksibelt skema, som passer til lige netop dine behov.  

Attraktiv lønpakke

Et arbejde som sygeplejerske i København giver en attraktiv lønpakke, og vi hjælper dig med at optimere din skat til din indtjening.  

Vi varetager dine interesser

Du er vores vigtigste aktiv, og vi varetager derfor dine interesser og hjælper dig med arbejdstider og arbejdsopgaver.  

Bolig

Bor du ikke i forvejen i København eller omegn? Bare rolig, vi stiller en bolig til rådighed, som er møbleret og med fungerende internet helt fra start. Vi står for udgifterne til vand, varme og elektricitet.  

Ledige job – Sygeplejerske København

Når du vælger et vikariat som sygeplejerske i København får du stor frihed og mange valgmuligheder. Vi hjælper dig med at udvikle dig indenfor faget samtidigt som du får mulighed for selv at påvirke din arbejdsdag. Vil du arbejde som sygeplejerske i en anden by? Se alle vores ledige stillinger inden for Sygeplejerskejob.