Job - Jordemoder

Jordemoderjob

Find et nyt arbejde som jordemoder i Danmark

Er du på udkig efter et spændende job som jordemoder? Har du dansk autorisation og klar på nye udfordringer i Danmark? Så har du god grund til at læse videre!
Hos Dedicare har vi mange ledige jordemoderstillinger, og vores primære fokus er at hjælpe dig med at finde det, der passer dig bedst.

Anderledes job som jordemoder

Som ansat i et langtidsvikariat som jordemoder i Danmark får du friheden til at vælge hvor, hvornår og hvor meget du vil arbejde. Vil du arbejde mere intensivt i en periode og derefter rejse? Få et jordemoder-job i en helt ny by med nye udfordringer? Eller få en arbejdssituation, der giver dig mere tid til familien? Vi værdsætter balancen mellem arbejdstid og fritid, hvilket ikke kun gør os til en attraktiv arbejdsgiver, men også en fleksibel partner.

Jordemoder-job i Norden

Da vi er en af de førende virksomheder inden for personaleløsninger til sundhedssektoren i de nordiske lande, har vi altid mange opgaver at tilbyde dig blandt vores ledige job som jordemoder. At arbejde som jordemoder i Norden er en oplagt mulighed for at udvikle din viden og opleve nye arbejdsmiljøer. Og ikke mindst en oplagt mulighed for den, der ønsker at kombinere sit job som jordemoder med hverdagseventyr i et nyt land!

Fleksibilitet i dit jordemoder-job

Med os behøver du ikke vælge mellem fleksibilitet og sikkerhed. Vi er overbeviste om, at en karriere som jordemoder skal tilbyde begge dele. Vi tror på flere muligheder med den samme sikkerhed.

Se vores ledige stillinger som jordemoder nedenfor, og læs eventuelt mere om, hvad vi kan tilbyde dig, der vil arbejde som jordemoder i Danmark. Sammen finder vi det jordemoderjob, der passer dig bedst!

Find dit næste job her

Stilling

Hvor vil du gerne arbejde?

Form for ansættelse

Din søgning gav 0 hits

Beklager, vi har ikke fundet noget job