Job - Jordemoder

Find et nyt job som jordemoder

Er du på udkig efter et nyt job? Jordemoder af profession? Så har du god grund til at læse videre! Hos Dedicare har vi mange ledige jordemoderstillinger, og vores primære fokus er at hjælpe dig med at finde det, der passer dig bedst.

Nye muligheder

Som konsulent i et jordemoderjob via Dedicare får du friheden til at vælge hvor, hvornår og hvor meget du vil arbejde. Vil du arbejde mere intensivt i en periode og derefter rejse? Få et job som jordemoder i en helt ny by med nye udfordringer? Eller få en arbejdssituation, der giver dig mere tid til familien? Vi værdsætter balancen mellem arbejdstid og fritid, hvilket ikke kun gør os til en attraktiv arbejdsgiver, men også en fleksibel partner.

Jordemoderjob i Norden

Da vi er en af de førende virksomheder inden for personaleløsninger til sundhedssektoren i de nordiske lande, har vi altid mange opgaver at tilbyde dig blandt vores ledige jordemoderstillinger. At arbejde som jordemoder i Norden er en oplagt mulighed for at udvikle din viden og opleve nye arbejdsmiljøer. Og ikke mindst en oplagt mulighed for den, der ønsker at kombinere arbejde med hverdagseventyr i et nyt land!

Fleksibilitet i dit arbejde som jordemoder

Med os behøver du ikke vælge mellem fleksibilitet og sikkerhed. Vi er overbeviste om, at en karriere som jordemoder skal tilbyde begge dele. Vi tror på flere muligheder med den samme sikkerhed.

Se vores ledige stillinger som jordemoder nedenfor. Sammen finder vi det jordemoderjob, der passer dig bedst!

Find dit næste job her

Stilling

Hvor vil du gerne arbejde?

Form for ansættelse

Din søgning gav 0 hits

Beklager, vi har ikke fundet noget job