Spring til indhold

Jordemoderjob

Find et nyt arbejde som jordemoder i Danmark

Er du på udkig efter et spændende job som jordemoder? Har du dansk autorisation og klar på nye udfordringer i Danmark? Så har du god grund til at læse videre!
Hos Dedicare har vi mange ledige jordemoderstillinger, og vores primære fokus er at hjælpe dig med at finde det, der passer dig bedst.

Anderledes job som jordemoder

Som ansat i et langtidsvikariat som jordemoder i Danmark får du friheden til at vælge hvor, hvornår og hvor meget du vil arbejde. Vil du arbejde mere intensivt i en periode og derefter rejse? Få et jordemoder-job i en helt ny by med nye udfordringer? Eller få en arbejdssituation, der giver dig mere tid til familien? Vi værdsætter balancen mellem arbejdstid og fritid, hvilket ikke kun gør os til en attraktiv arbejdsgiver, men også en fleksibel partner.

Jordemoder-job i Norden

Da vi er en af de førende virksomheder inden for personaleløsninger til sundhedssektoren i de nordiske lande, har vi altid mange opgaver at tilbyde dig blandt vores ledige job som jordemoder. At arbejde som jordemoder i Norden er en oplagt mulighed for at udvikle din viden og opleve nye arbejdsmiljøer. Og ikke mindst en oplagt mulighed for den, der ønsker at kombinere sit job som jordemoder med hverdagseventyr i et nyt land!

Fleksibilitet i dit jordemoder-job

Med os behøver du ikke vælge mellem fleksibilitet og tryghed. Vi er overbeviste om, at en karriere som jordemoder skal tilbyde begge dele. Vi tror på flere muligheder med den samme tryghed.

Se vores ledige stillinger som jordemoder nedenfor, og læs eventuelt mere om, hvad vi kan tilbyde dig, der vil arbejde som jordemoder i Danmark. Sammen finder vi det jordemoderjob, der passer dig bedst!

Find dit næste job her

Beskæftigelse
Beskæftigelse
Form for ansættelse
Form for ansættelse
Hvor vil du arbejde?
Land / Region / By
Jordemoder
Din søgning gav 2 resultater.

Freelance-Jordmor

Trøndelag 2023-09-12

Dedicare søker jordmødre som ønsker å jobbe Freelance i Norge. Dedicare har rammeavtaler med alle Helseforetak (HF) over hele Norge, og mange sykehus bestiller jordmor kontinuerlig eller sporadisk gjennom hele året. Varigheten på forespørselen om jo

Jordmor – Fødeavdeling i Nord-Norge jul/nyttår

Trøndelag 2023-09-12

Dedicare søker jordmor som kan jobbe ved en mindre fødeavdeling over jul og nyttår. Avdelingen dette gjelder for er en kombinert Føde/Barsel/GYN-enhet, med ca. 300 fødsler pr. år.  Avdelingen har behov for ekstra jordmor i perioden uke 51 - 52. Vak

;